ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σχέδιο εθελούσιας εξόδου ανακοίνωσε η Τράπεζα Κύπρου

15:18 - 08 Φεβ 2016 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Σχέδιο εθελούσιας εξόδου ανακοίνωσε η Τράπεζα Κύπρου
Σχέδιο εθελούσιας εξόδου ανακοίνωσε η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ, το οποίο τίθεται σε ισχύ από σήμερα έως την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρεται σε εγκύκλιο της Τράπεζας, η οποία εστάλη στην προσωπική σελίδα των εργαζομένων, το σχέδιο προβλέπει, μεταξύ άλλων, χαριστική αποζημίωση με μέγιστο ποσό 200.000 ευρώ, η οποία θα είναι κλιμακωτή με βάση τα χρόνια υπηρεσίας του υπαλλήλου που θα ενταχθεί στο σχέδιο.

 

Ειδικότερα, θα παραχωρηθεί το ένα δεύτερο του μηνιαίου μισθού για κάθε χρόνο υπηρεσίας για τα πρώτα 15 χρόνια, τα τρία τέταρτα για κάθε χρόνο υπηρεσίας από τα 16 έως τα 30 έτη και για τα υπόλοιπα χρόνια υπηρεσίας ολόκληρος ο μισθός και επιπρόσθετα ένα τέταρτο του μηνιαίου μισθού για κάθε ένα χρόνο υπηρεσίας. Επιπλέον, θα δοθούν σε όλους, ανεξάρτητα των ετών υπηρεσίας, τέσσερις μηνιαίοι μισθοί.

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μόνιμα μέλη του προσωπικού της τράπεζας και όλων των θυγατρικών εταιρειών τα οποία έχουν υπηρεσία τουλάχιστον ενός έτους και αφυπηρετούν το 2017 και μετά.

 

Στα μέλη του προσωπικού που θα αποχωρήσουν θα παρέχεται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ασφάλεια ζωής μέχρι το τέλος του 2016.

 

Θα πληρωθεί επίσης το υπόλοιπο της ετήσιας άδειας. Στο υπόλοιπο της άδειας θα ληφθεί υπόψη η μεταφερόμενη άδεια από προηγούμενα χρόνια, το υπόλοιπο της άδειας που δόθηκε αντί υπερωριακής εργασίας και αναλογία της ετήσιας άδειας του 2016 μέχρι την ημερομηνία αποχώρησης.

 

Τα μέλη του προσωπικού θα δικαιούνται το σε πίστη τους ποσό στο ταμείο προνοίας(εισφορές υπαλλήλου και εργοδότη).

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.