ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε αύξηση κεφαλαίου προχωρεί η Τράπεζα Ηπείρου

10:09 - 13 Ιουν 2017 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Σε αύξηση κεφαλαίου προχωρεί η Τράπεζα Ηπείρου
Την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 12 εκατ. ευρώ αποφάσισε η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, με στόχο, όπως αναφέρουν στελέχη της, να αποτελέσει πρότυπο συνεταιριστικής τράπεζας και μοχλό ανάπτυξης όχι μόνο για την Ήπειρο αλλά και για τη χώρα.

Η ΑΜΚ προβλέπεται να ολοκληρωθεί έως 30/9/2017 και μετά την ολοκλήρωση και πιστοποίηση του τελικού ποσού της αύξησης θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους παλαιούς μεριδιούχους να συμμετάσχουν και αυτοί με τιμή, την διαμορφωθείσα κατά την ιδιωτική τοποθέτηση.

 

Με τον τρόπο αυτό δίδεται σε κάθε παλαιό συνεταίρο η δυνατότητα να συμμετάσχει στην ίδια προνομιακή τιμή προστατεύοντας την περιουσία του, αλλά και μεγιστοποιώντας τη μελλοντική του ωφέλεια.

 

Στην πρόσφατη ετήσια τακτική γενική συνέλευση ο πρόεδρος της τράπεζας κ. Κωνσταντίνος Ζωνίδης επισήμανε ότι η τράπεζα μεγάλωσε και ωρίμασε κατακτώντας αυτό που ορίζεται ως επιτυχία κάθε επιχείρησης, δηλαδή τη διάρκεια και μάλιστα με συνεχή ανάπτυξη.

 

Ανέφερε, παράλληλα, ότι το 2016 ήταν για την Τράπεζα μια χρονιά κατά την οποία υλοποιήθηκε σε σημαντικό βαθμό η αναγκαία εσωτερική αναδιοργάνωση, η προσπάθεια αναδιάταξης των δυνάμεών της και ο σχεδιασμός για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του μέλλοντος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.