ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Τι είπε ο Στουρνάρας με εκπροσώπους ξένων funds στο Λονδίνο

10:45 | 12 Ιαν 2018 ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Τι είπε ο Στουρνάρας με εκπροσώπους ξένων funds στο Λονδίνο

Συναντήσεις με εκπροσώπους ξένων funds είχε ο κεντρικός τραπεζίτης Γιάννης Στουρνάρας, στα γραφεία της Goldman Sachs στο Λονδίνο.

Στο επίκεντρο των συναντήσεων του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος βρέθηκαν οι ελληνικές τράπεζες και οι προοπτικές του χρηματιστηρίου.
Ο κ. Στουρνάρας ενημέρωσε τους εκπροσώπους των funds για τις εξελίξεις που αφορούν την ελληνική οικονομία και τις τράπεζες, εν όψει της ολοκλήρωσης της τρίτης αξιολόγησης και των stress tests στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.
Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε επίσης στα επόμενα βήματα της Ελλάδας, όσον αφορά την προετοιμασία για έξοδο στις αγορές πριν από την ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος.
Στις συναντήσεις με τον Γ. Στουρνάρα συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, η Soros Fund Management, η JP Morgan Asset Management, η Paulson & Co, η GoldenTree Asset Management, η York Capital, η BlueBay Asset Management, η Finisterre Capital LLP, η King Street, η Capital Fund Management, η Attestor Capital, η Standish Mellon Asset Management Company, η Pharo Management, η Al Breach, η Graticule Asset Management και η H2O.
« Νέα μείωση του ELA κατά 2,8 δισ. ευρώ Σε πλήρη σύνθεση η Εκτελεστική Επιτροπή του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας »
Copyright © 1999-2018 Premium S.A. All rights reserved.