ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποχωρεί από τη Eurobank τον Μάρτιο του 2019 ο Καραμούζης

19:39 - 15 Ιουν 2018 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Αποχωρεί από τη Eurobank τον Μάρτιο του 2019 ο Καραμούζης
Την αποχώρησή του από την προεδρία του διοικητικού συμβουλίου της Eurobank τον Μάρτιο του 2019, ανακοίνωσε ο Νικόλαος Καραμούζης, σε γραπτή του δήλωση.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι αποφάσισε να ολοκληρώσει τον «επαγγελματικό κύκλο της ζωής του στη Eurobank» και δεσμεύτηκε ότι μέχρι τον Μάρτιο του 2019, θα συνεχίσει να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της τράπεζας.

Ως προς τους λόγους, τους οποίους τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση, ο κ. Καραμούζης εξήγησε ότι «επιθυμώ να αξιοποιήσω ενεργά το απόθεμα ενέργειας, εμπειρίας και δημιουργικότητας που διαθέτω και να επιδιώξω νέες επαγγελματικές προκλήσεις».

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που έλαβα αυτή την απόφαση σε μια περίοδο που η οικονομία ανακάμπτει και οι χρηματοοικονομικοί δείκτες της τράπεζας βελτιώνονται, έχοντας αντιμετωπίσει επιτυχώς τα κρίσιμα προβλήματα της τελευταίας τριετίας» έσπευσε να προσθέσει.

«Με συλλογικότητα, σχέδιο, αποφασιστικότητα, συνέπεια, ικανό και άξιο προσωπικό, ισχυρότερη και θωρακισμένη έναντι κινδύνων, η τράπεζα προχωρά με επιτυχία στο δρόμο της επιστροφής στην κανονικότητα, με όπλο την εμπιστοσύνη των πελατών, του προσωπικού, των μετόχων και των αγορών» κατέληξε.

Σημειώνεται ότι η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Eurobank ορίστηκε για τις 10 Ιουλίου του 2018.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.