ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με 100.000 εισιτήρια των 19.99 ευρώ το...γιορτάζει η Ryanair

10:45 - 18 Σεπ 2014 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Με 100.000 εισιτήρια των 19.99 ευρώ το...γιορτάζει η Ryanair
Η Ryanair ανακοίνωσε το νέο της πρόγραμμα για τη θερινή περίοδο και τη διάθσεη 100.000 εισιτηρίων των 19,99 ευρώ για πτήσεις από Θεσσαλονίκη σε όλη την Ευρώπη και αντίστροφα.

H υπεύθυνη πωλήσεων και μάρκετινγκ της RyanairΚιάρα Ραβάρα, διευκρίνισε πως η συγκεκριμένη προσφορά αφορά όσους κλείσουν εισιτήριο έως και τα μεσάνυχτα της 22ας Σεπτεμβρίου, για πτήσεις που θα γίνουν τη χρονική περίοδο Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου 2014.

Στα γενικότερα νέα της εταιρίας, ανακοινώθηκε αύξηση των δρομολογίων από Θεσσαλονίκη για Αθήνα και Χανιά, αφού ενισχύθηκαν με ένα επιπλέον δρομολόγιο, με αποτέλεσμα να πραγματοποιούνται καθημερινά έξι πτήσεις- πρόγραμμα που θα ισχύει και τη θερινή περίοδο, δηλαδή από την 1η Απριλίου έως τις 26 Οκτωβρίου 2015. Επίσης, από την 1η Απριλίου, στις πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Χανιά προστίθεται ακόμη μία, με αποτέλεσμα να πραγματοποιούνται επτά πτήσεις την εβδομάδα.

Παράλληλα, η πτήση Θεσσαλονίκη-Παρίσι (Μποβέ), που ξεκινά στις 26 Οκτωβρίου, με τρία δρομολόγια εβδομαδιαίως (Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο), επεκτείνεται και για τη θερινή περίοδο του 2015.

 

Όσον αφορά στην Αθήνα, η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιεί ένα δρομολόγιο την ημέρα στην γραμμή Αθήνα - Βρυξέλλες, δύο δρομολόγια την ημέρα στην γραμμή Αθήνα - Ρώμη και ένα δρομολόγιο στη γραμμή Αθήνα - Βαρσοβία. 
Επιπλέον, θα πραγματοποιεί δύο καθημερινά δρομολόγια στη γραμμή Αθήνα - Λονδίνο και θα αυξήσει από επτά σε δέκα τα εβδομαδιαία δρομολόγια που πραγματοποιεί στη γραμμή Αθήνα- Μιλάνο.
Επίσης, θα αυξηθούν από πέντε σε έξι την ημέρα η πτήσεις στη γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη.
Συνολικά, το καλοκαίρι του 2015, ο ιρλανδικός αερομεταφορέας χαμηλού κόστους θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με 17 προορισμούς στην Ελλάδα και την Ευρώπη, πραγματοποιώντας 103 πτήσεις εβδομαδιαίως.



Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.