ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Air Baltic αναλαμβάνει τα δρομολόγια της Air Lituanica

15:10 - 25 Μαϊ 2015 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Η Air Baltic αναλαμβάνει τα δρομολόγια της Air Lituanica
Το σύνολο των δρομολογίων της Air Lituanica, η οποία ανακοίνωσε την αναστολή της λειτουργίας, αναλαμβάνει η Air Baltic.

"Το εύρος των δραστηριοτήτων της εταιρείας καλύπτει την Λετονία, τη Λιθουανία και την Εσθονία, με σκοπό την περαιτέρω ενδυνάμωση και επέκταση των υπηρεσιών μας. Ανακοινώνουμε επίσης την έναρξη νέων απευθείας πτήσεων από το Vilnius προς την Δυτική και Βόρεια Ευρώπη (Βρυξέλλες, Βερολίνο, Παρίσι, Στοκχόλμη, Βαρσοβία, Ελσίνκι) στα οποία θα προστεθούν σταδιακά επιπλέον πτήσεις." δήλωσε ο Martin Gauss στέλεχος του εθνικού αερομεταφορέα της Λετονίας.

Οι επιβάτες της Air Lituanica που πλήττονται άμεσα θα διακινηθούν με πτήσεις της Air Baltic, ενώ γι’ αυτούς που είχαν προγραμματίσει το ταξίδι τους για μεταγενέστερο χρόνο, θα υπάρξουν ειδικές προσφορές.

«Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί την έντονη ανάγκη συνεργασίας των τριών Βαλτικών χωρών, στον τομέα των αερομεταφορών, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, την ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.» συμπλήρωσε ο Gauss.

Οι επιβάτες που πλήττονται από την ακύρωση των δρομολογίων θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με την Air Lituanica ή τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:17 - 25 Μαϊ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.