ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

EasyJet: Επτά νέα δρομολόγια στην Ελλάδα από το καλοκαίρι Κύριο

11:29 - 12 Δεκ 2017 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
EasyJet: Επτά νέα δρομολόγια στην Ελλάδα από το καλοκαίρι
Επτά νέα δρομολόγια από και προς Ελλάδα από το καλοκαίρι του 2018 ανακοίνωσε σήμερα η EasyJet.

Αναλυτικότερα, θα ξεκινήσει δύο εβδομαδιαίες πτήσεις από το αεροδρόμιο του Βόλου για το αεροδρόμιο του London Gatwick, προσθέτοντας την πόλη της Θεσσαλίας στο συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο της με πάνω από 140 προορισμούς. Η easyJet τώρα λειτουργεί σε περισσότερα από 80 δρομολόγια από την Ελλάδα.

Η easyJet προσφέρει στους έλληνες επιβάτες ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές σε προσιτές τιμές ταξιδεύοντας περισσότερους επισκέπτες σε τουριστικές περιοχές της Ελλάδος όπως την Κρήτη, Κέρκυρα και Ρόδο.

Με το νέο δρομολόγιο της Βασιλείας η easyJet πλέον συνδέει την Αθήνα με έντεκα ευρωπαϊκούς προορισμούς, όπως το Βερολίνο Schönefeld, το Μπρίστολ, το Εδιμβούργο, τη Γενεύη, το Αμβούργο, το Gatwick του Λονδίνου, το Μάντσεστερ, το Μιλάνο (Μαλπένσα), τη Νάπολη και το Παρίσι (Orly).

dromologia

Όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση της η αεροπορική εταιρεία, πέτυχε έναν αριθμό ρεκόρ επιβατών από και προς την Ελλάδα το τελευταίο δωδεκάμηνο με περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια επιβάτες, γεγονός που αντιπροσωπεύει μία αύξηση της τάξεως 7,2% σε σχέση με το προηγούμενο χρόνο.

Η easyJet συνδέει τώρα την Ελλάδα με έξι ευρωπαϊκές χώρες και πάνω από 20 διαφορετικούς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, όπως την Γενεύη, το Μάντσεστερ και το Μιλάνο (Μαλπένσα).

Συνολικά η easyJet ταξιδεύει περισσότερους από 78 εκ. επιβάτες ετησίως, όπου το 20% αυτών ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους. Ο στόλος της εταιρίας αποτελεί από άνω των 279 αεροσκάφη, πραγματοποιεί περισσότερες από 880 πτήσεις  σε 140 αεροδρόμια μεταξύ 31 χωρών. Περισσότεροι από 300 εκατ. Ευρωπαίοι κατοικούν σε απόσταση μιας ώρας από αεροδρόμιο της easyJet.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:49 - 12 Δεκ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.