ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Αθήνα το πανευρωπαϊκό συνέδριο βιομηχανιών χρωμάτων και μελανιών

18:20 - 03 Οκτ 2017 | ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
Στην Αθήνα το πανευρωπαϊκό συνέδριο βιομηχανιών χρωμάτων και μελανιών
Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Πανευρωπαϊκό συνέδριο του Συνδέσμου Βιομηχανιών χρωμάτων & μελανιών (CEPE).

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων, ο Διευθύνων Σύμβουλος της VITEX - Αφοί Γιαννίδη, κος Αρμόδιος Γιαννίδης, απευθύνθηκε στην ολομέλεια με μία ενημερωτική παρουσίαση σχετικά με την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, την επίπτωση που έχει η κρίση στον οικοδομικό κλάδο και τις βιομηχανίες χρωμάτων και το πώς κατάφεραν αυτές να επιβιώνουν στις αντίξοες επιχειρηματικά συνθήκες. Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Hilton, στις 27 - 29 Σεπτεμβρίου τίμησαν περίπου 150 κορυφαία στελέχη και CEOs από όλη την Ευρώπη.

Ο κος Αρμόδιος Γιαννίδης έχει διατελέσει στο παρελθόν μέλος του Δ.Σ. του CEPE επί 6 χρόνια, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών (Σ.Ε.Χ.Β.) και Πρόεδρος της Πανελληνίου Ένωσης Βιομηχανιών Χρωμάτων Βερνικιών και Μελανιών (Π.Ε.Β.Χ.Β.Μ.). Όπως τόνισε ο ίδιος «πέραν του πραγματικού ενδιαφέροντος που δείχνουν οι συνάδελφοι μας από όλο τον κόσμο σχετικά με το πώς καταφέρνουμε να επιχειρούμε σε αυτές τις συνθήκες, εκδηλώσεις σαν τη συγκεκριμένη μας δίνουν την ευκαιρία να προβάλουμε την Ελλάδα που δημιουργεί, έχοντας ως αρχή την αριστεία και να αναδεικνύουμε τις επιτυχίες μας μεταδίδοντας το μήνυμα ότι υπάρχει μία σημαντική μερίδα του πληθυσμού που κοιτά μπροστά. Είμαι υπερήφανος που το Δ.Σ. του CEPE αποδέχθηκε την πρόταση μου να είναι η Αθήνα το φετινό σημείο συνάντησής μας».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.