ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ΓΕΝΟΠ μπλόκαρε τη Γ.Σ. της ΔΕΗ!

12:37 - 30 Ιουν 2016 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Η ΓΕΝΟΠ μπλόκαρε τη Γ.Σ. της ΔΕΗ!
Αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιουλίου η Γενική Συνέλευση της ΔΕΗ καθώς οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ εισήλθαν στο χώρο, σήκωσαν πανό και επιχειρούσαν να διακόψουν τις διαδικασίες ώστε να μην ληφθούν αποφάσεις για τον ΑΔΜΗΕ.

Ως εκ τούτου, ο πρόεδρος και CEO της επιχείρησης Μανόλης Παναγιωτάκης, υποχρεώθηκε, σε διαβούλευση με τις νομικής υπηρεσίες, να προτείνει την αναβολή για την επόμενη Δευτέρα.

 

Αναλαμβάνετε την πολιτική ευθύνη για τη μη συνέχιση της γενικής συνέλευσης, δήλωσε ο πρόεδρος της της ΔΕΗ, Μ. Παναγιωτάκης. 

 

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γ. Αδαμίδης, είχε εξαπολύσει δριμεία επίθεση, καλώντας τη διοίκηση της Επιχείρησης να μην συνδέσει το όνομά της με το διαμελισμό της εταιρείας και προειδοποιώντας κάθε επίδοξο επενδυτή ότι οι εργαζόμενοι θα σταθούν εμπόδιο σε όλες τις κινήσεις για την υλοποίηση των αποφάσεων της κυβέρνησης για τον ΑΔΜΗΕ. Είναι μια συνέλευση που θα μείνει στην ιστορία για πολλούς λόγους, είπε ο κ. Αδαμίδης, καταθέτοντας αίτημα για αναβολή της συνέλευσης. 

 

Να σημειωθεί ότι το αίτημα δεν έγινε δεκτό και ότι ο κ. Παναγιωτάκης επιχείρησε να ξεκινήσει τη διαδικασία, κάτι που ωστόσο δεν έγινε καθώς οι συνδικαλιστές ανέβηκαν στο βήμα της συνέλευσης καθιστώντας αδύνατη την πραγματοποίηση της διαδικασίας. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.