ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλλαγή ηγεσίας στον ΤΑΡ στην Ελλάδα

08:20 - 28 Ιουλ 2017 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Αλλαγή ηγεσίας στον ΤΑΡ στην Ελλάδα
Μετά από μια μακρά κι επιτυχημένη πορεία στην θέση του επικεφαλής του ΤΑΡ για την Ελλάδα ο Ρίκαρντ Σκούφιας αποχωρεί και και τη θέση του παίρνει η από τη 1η Σεπτεμβρίου η Κατερίνα Παπαλεξανδρή, όπως ανακοίνωσε η κοινοπραξία κατασκευής του έργου.

Ο κ. Σκούφιας σφράγισε με την παρουσία του την επιτυχή εκκίνηση και πορεία του έργου στην Ελλάδα, που θεωρείται μοντέλο για το πώς θα πρέπει να υλοποιούνται μεγάλες ξένες επενδύσεις.

Η κ. Παπαλεξανδρή είχε θητεία στην BP Λονδίνου, όπου κατείχε πολλές υψηλόβαθμες θέσεις από το 1998 που εισήλθε στην εταιρεία.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η νέα διευθύντρια έχει σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στις αγορές αερίου και σε μεγάλα έργα αερίου, στις εμπορικές διαπραγματεύσεις και στη διαχείριση ενδιαφερόμενων μερών.

«Εισερχόμαστε τώρα στην τελική φάση υλοποίησης, καθώς ο ΤΑΡ προετοιμάζεται εμπορικά και επιχειρησιακά για να παραλάβει το πρώτο αέριο. Είμαι βέβαιος ότι η πολυετής πείρα της Κατερίνας και οι βαθιές τις γνώσεις σε ό,τι αφορά τη βιομηχανία ενέργειας, την Ελλάδα ως χώρα, και τον Νότιο Διάδρομο Φυσικού Αερίου, θα είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχή και ασφαλή εκτέλεση του έργου μας στην Ελλάδα» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του TAP, Λούκα Σκεπάτι (Luca Schieppati).

Γιώργος Αλεξάκης

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.