ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Watt+Volt: Ποντάρει στην καινοτομία για να φέρει… φως Κύριο

09:20 - 01 Φεβ 2018 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Watt+Volt: Ποντάρει στην καινοτομία για να φέρει… φως
Με έμφαση στην καινοτομία τόσο στη λειτουργία της όσο και στην προσέγγιση των πελατών και την προσφορά υπηρεσιών η εταιρία WATT+VOLT εγκαινιάζει σήμερα το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα, στη Λεωφ. Κηφισίας 217Α, στο Μαρούσι.

Η εταιρία με παρουσία στην αγορά ακινήτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό δεν είναι νέα. Έχει διαγράψει μια εξαετή πορεία στην αγορά με μεγάλη άνοδο από το 2012 οπότε ξεκίνησε με μια βάση 1698 πελατών. Κατέχει, ήδη, την τέταρτη θέση μεταξύ των ιδιωτών παρόχων έχοντας  χαρτοφυλάκιο 48.455 πελατών. Από αυτούς 27.053 είναι οικιακοί και 21.402 είναι εταιρικοί. Στοχεύει, δε, να φτάσει φέτος σε διπλάσιο αριθμό πελατών.

Όπως αναφέρθηκε χτες σε συνέντευξη Τύπου, το 2017, η εταιρεία έλαβε τη στρατηγική απόφαση να εισέλθει δυναμικά στη λιανική αγορά, αναπτύσσοντας δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

Μέσα σε ένα χρόνο άνοιξαν 10 καταστήματα, το πρώτο εκ των οποίων στη Θεσσαλονίκη, ενώ ως το τέλος του 2018 αναμένεται να λειτουργήσουν 20 ακόμη καταστήματα και shop-in-shop σε κεντρικές πόλεις της χώρας.

Στην προσπάθειά της να προελκύσει νέες συνδέσεις η Watt + Volt ποντάρει στην πέρα από την εξασφάλιση ανταγωνιστικών τιμών ρεύματος έως -25%, στο κατάστημα WATT+VOLT στις καινοτόμες υπηρεσίες.

Μεταξύ αυτών, η  «έξυπνη» υπηρεσία smartwatt, η οποία μετατρέπει ένα απλό σπίτι σε «έξυπνο», καθώς και η πλατφόρμα WATT+VOLT Energy Analytics της υπηρεσίας Smart Energy που επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να εντοπίζουν τη σπατάλη ενέργειας και να εξοικονομούν πόρους, μειώνοντας το ενεργειακό τους αποτύπωμα.

«Με το κατάστημα WATT+VOLT στην Αθήνα, καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά με μεγάλη αισιοδοξία. Το 2017 μας ενέπνευσε να «φανταστούμε περισσότερα» και το καταφέραμε. Συνεχίζουμε δυναμικά, με απόλυτο στόχο την επίτευξη μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές που θα βασίζεται σε μια κουλτούρα εκπαίδευσης και στην παροχή σταθερών, value-for-money προσφορών» τόνισε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WATT+VOLT, κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου κατά την παρουσίαση χτες.

«Η αγορά ανοίγει, ίσως όχι με τους ρυθμούς των μνημονιακών στόχων αλλά ανοίγει. Κάθε μήνα 25 χιλιάδες πελάτες φεύγουν από τη ΔΕΗ για τους ιδιώτες. Μπορεί τους τελευταίους μήνες να φαίνεται αύξηση του μεριδίου της ΔΕΗ αλλά αυτό είναι εποχικό. Στην πραγματικότητα οι πελάτες φεύγουν από τη ΔΕΗ» συμπλήρωσε ο κ. Παπαναγιώτου.

Ο Γεώργιος Ηλούσης, Εμπορικός Διευθυντής της WATT+VOLT από την πλευρά του σημείωσε: «Η λειτουργία του πρώτου μας καταστήματος στην Αθήνα αποτελεί συνέχεια της επένδυσής μας στη λιανική αγορά που ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία πέρυσι. Με στόχο να φτάσει τους 500.000 πελάτες ως το 2022, η WATT+VOLT υπηρετεί την πελατοκεντρική της φιλοσοφία, έχοντας ως βασικό πυλώνα την άριστη εξυπηρέτηση. Το ανθρώπινο δυναμικό μας, καθώς και η ποιότητα των υπηρεσιών μας σε συνδυασμό με οικονομικές χρεώσεις, είναι τα στοιχεία που μας διαφοροποιούν και εξασφαλίζουν στους πελάτες μας τη μέγιστη ικανοποίηση».

Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας. Από το 2011, η WATT+VOLT κατέχει Άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας για την ελληνική αγορά ενέργειας, ενώ το 2015 έλαβε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου. Είναι η μοναδική ελληνική ιδιωτική εταιρεία που είναι μέλος  του European Energy Exchange (ΕΕΧ), του μεγαλύτερου Ενεργειακού Χρηματιστηρίου της Ευρώπης, και ενεργό μέλος του Χρηματιστηρίου Ενέργειας της Ιταλίας (Gestore del Mercato Elettrico), που της εξασφαλίζουν πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του διασυνδεδεμένου ηλεκτρικού δικτύου πανευρωπαϊκά.

Γιώργος Αλεξάκης

Τελευταία τροποποίηση στις 09:26 - 01 Φεβ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.