ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κοινή επιτροπή συνεργασίας της ΔΕΗ με την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου

15:37 - 18 Απρ 2018 | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Κοινή επιτροπή συνεργασίας της ΔΕΗ με την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου
Η ΔΕΗ και η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου αποφάσισαν τη δημιουργία μόνιμης κοινής επιτροπής, η οποία θα εξετάζει τις δυνατότητες και ευκαιρίες συνεργασίας των δυο εταιριών.

Η σχετική απόφαση ελήφθη κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου στην οποία παρέστη και μίλησε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκης μετά από επίσημη πρόσκληση της ΑΗΚ.

Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης στις 16-17 Απριλίου στην Κύπρο η αντιπροσωπεία της ΔΕΗ ξεναγήθηκε από την διοίκηση της ΑΗΚ στις εγκαταστάσεις του σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Βασιλικό ο οποίος είχε υποστεί εκτεταμένες ζημιές το 2011 από έκρηξη.

2

Σε σύσκεψη μελετήθηκε ο τρόπος συντήρησης και λειτουργίας του σταθμού που ήδη έχει αποκατασταθεί. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση στην οποία είχαν προσκληθεί οι 100 μεγαλύτεροι πελάτες της ΑΗΚ στο πλαίσιο του ανοίγματος της αγοράς Ηλεκτρισμού στην Κύπρο. Στην εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκε και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, μίλησαν ακόμη ο υπουργός Ενέργειας κ. Γιώργος Λακκοτρύπης και ο Πρόεδρος της ΑΗΚ κ. Ανδρέας Μαραγκός.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.