ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Για γάλα, στο ΑΤΜ

11:17 - 26 Φεβ 2016 | ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Για γάλα, στο ΑΤΜ
Αισθητή την παρουσία τους στην πρωτεύουσα ετοιμάζεται να κάνει η ομάδα παραγωγών της ΘΕΣγάλα-Πιες, που προετοιμάζει την κάθοδό της στην Αθήνα, χωρίς… τρακτέρ.

Μετά τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη, όπου ο συνεταιρισμός των Λαρισαίων έχει παρουσία με συνολικά 33 σημεία πώλησης γάλακτος, ετοιμάζεται να «μετρήσει» λίαν συντόμως τις δυνάμεις του και στην Αθήνα.

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι o σχεδιασμός της ομάδας παραγωγών θέλει τα πρώτα 10 ΑΤΜ να λειτουργούν στην Αθήνα στις αρχές Μαρτίου. Τα ΑΤΜ θα διαθέτουν εκτός από λευκό γάλα και σοκολατούχο, αλλά και τυροκομικά προϊόντα, τα οποία παράγονται σε βιομηχανία της Κατερίνης για λογαριασμό του συνεταιρισμού.

 

Τα ΑΤΜ θα εγκατασταθούν σε περιοχές της πρωτεύουσας με έντονη δραστηριότητα όπως είναι το Περιστέρι και το Χαλάνδρι, ενώ στόχος είναι έως το Πάσχα τα 10 σημεία πώλησης να γίνουν 15 έως και 17.

 

Εκτός από το δίκτυο των ATMs γάλακτος, το οποίο επεκτείνεται πλέον και στην Αθήνα, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του και το εργοστάσιο επεξεργασίας γάλακτος συνολικής επένδυσης 2,9 εκατ. ευρώ της ομάδας παραγωγών ΘΕΣγάλα-Πιες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.