ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φορολογικοί έλεγχοι στις 24 εταιρίες ηλεκτρονικού τζόγου

11:51 - 27 Μαϊ 2016 | ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Φορολογικοί έλεγχοι στις 24 εταιρίες ηλεκτρονικού τζόγου
Στη διενέργεια εκτεταμένων φορολογικών ελέγχων στις 24 εταιρείες που λειτουργούν σήμερα υπό μεταβατικό καθεστώς και προσφέρουν στοιχηματισμό μέσω διαδικτύου θα προχωρήσουν οι αρμόδιες αρχές.

Όπως έγινε γνωστό, με απόφασή του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Γ. Πιτσιλή που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ανατίθεται στον Προϊστάμενο του Κέντρου Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων (Κ.Ε.ΜΕ.ΕΠ.) η διενέργεια μερικού επιτόπιου φορολογικού ελέγχου όλων των ανέλεγκτων χρήσεων των 24 εταιρειών που απέκτησαν Ελληνικό ΑΦΜ και προσφέρουν νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, βάσει της παραγράφου 12 του άρθρου 50 του ν. 4002/2011.

 

Πρόκειται για τις εταιρείες:

STS SPORTWETTEN GESELLSCHAFT GMBH

GLB GMBH, ELDORADO SPORTWETTEN GMBH

AS IMG KASIINOD

SPORTING ODDS LTD

LOVE 2 CELEBRATE LTD

LOGFLEX LTD

DOMS CARS UK LTD

DOMS HOLDINGS UK LTD

PADDY POWER PLC
ON LINE AMUSEMENT SOLUTIONS NV
MAGIC SERVICES LTD
MERIDIAN GAMING LTD
SILVER LINK LTD
LUCKY STREAM LTD
DIAMOND LINK LTD
ON LINE AMUSEMENT SOLUTIONS LTD
PERSONAL EXCHANGE INTERNATIONAL LTD
CASHPOINT MALTA LTD
KINGMAKER LTD
REBELS GAMING LTD
B2B GAMING SERVICES MALTA LTD
GAMBLING MALTA LTD
YEZ GAMING LTD

 

Στο παραπάνω Ελεγκτικό Κέντρο ανατίθεται η έκδοση των οικείων καταλογιστικών πράξεων, η βεβαίωση και είσπραξη των φόρων, τελών, εισφορών, προστίμων και λοιπών επιβαρύνσεων, η λήψη διασφαλιστικών μέτρων καθώς και κάθε άλλη οφειλόμενη ενέργεια που προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία, η λήψη όλων των προβλεπόμενων μέτρων είσπραξης σε βάρος των οφειλετών και των περιουσιακών στοιχείων αυτών.

 

Τα έσοδα του Ελληνικού Δημοσίου επί των µικτών κερδών (ακαθάριστων εσόδων – GGR) στις εταιρείες αυτές, όπως αναφέρεται στην Έκθεση Πεπραγμένων της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ), ανήλθε το 2015 στα 34,9 εκατ.ευρώ. Το ποσό αυτό, αναφέρει η Επιτροπή Παιγνίων, προκύπτει από στοιχεία που έχουν χορηγήσει κατά δήλωσή τους στην ΕΕΕΠ οι 21 από τις 24 εταιρείες. Το 2015 ο κύκλος εργασιών των εταιρειών αυτών ανήλθε στα 1,8 δισ. ευρώ και τα ακαθάριστα έσοδα τους στα 116 εκατ.ευρώ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.