ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΠΑΠ - INTRALOT: Επέκταση συνεργασίας στα αριθμολαχεία

10:30 - 07 Δεκ 2017 | ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΟΠΑΠ - INTRALOT: Επέκταση συνεργασίας στα αριθμολαχεία
Ο Όμιλος ΟΠΑΠ, ο κορυφαίος όμιλος τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και η INTRALOT, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες λύσεων και τεχνολογίας τυχερών παιχνιδιών παγκοσμίως, συμφώνησαν την επέκταση της συνεργασίας τους στον τομέα των αριθμολαχείων. Το νέο συμβόλαιο έχει τριετή διάρκεια και περιλαμβάνει τη δυνατότητα του ΟΠΑΠ να ανανεώσει για δύο επιπλέον έτη.

Η επέκταση αυτή είναι συνεπής με το Όραμα 2020 του ΟΠΑΠ και τις στρατηγικές προτεραιότητές του για την αξιοποίηση των πλέον σύγχρονων ψηφιακών και τεχνολογικών δυνατοτήτων και την ανάπτυξη ενός χαρτοφυλακίου προϊόντων και υπηρεσιών παγκόσμιων προδιαγραφών. Η νέα συμφωνία περιλαμβάνει την προμήθεια των πιο σύγχρονων τεχνολογικών συστημάτων λοταρίας και σημαντικές εμπορικές βελτιώσεις στη διάρκεια των επόμενων ετών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ κ. Damian Cope σχολιάζοντας τη συμφωνία δήλωσε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την επέκταση της συνεργασίας μας με την INTRALOT, που παραμένει ως ένας από τους στρατηγικούς μας παρόχους. Η υλοποίηση της στρατηγικής μας για την τεχνολογία προχωράει σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας, καθώς συνεχίζουμε να αποκτούμε υψηλότερο επίπεδο ελέγχου και ευελιξίας στο ψηφιακό και τεχνολογικό μας περιβάλλον. Εργαζόμαστε στενά με όλους τους τεχνολογικούς μας συνεργάτες προκειμένου να υλοποιήσουμε το Όραμα 2020 και να μετασχηματίσουμε το ρόλο της τεχνολογίας στον οργανισμό προς όφελος της εταιρείας και των πελατών μας».

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τη συνέχιση της σχέσης μας με τον ΟΠΑΠ. Με τον τρόπο αυτό η INTRALOT έχει τη δυνατότητα να παρέχει σε έναν από τους πιο πολύτιμους πελάτες της τις τελευταίες καινοτόμες λύσεις της σε προϊόντα και υπηρεσίες λοταρίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ για την εμπιστοσύνη του στην εταιρεία μας. Η έμπειρη ομάδα μας θα συνεργαστεί με τον ΟΠΑΠ στη νέα περίοδο για την επίτευξη των στρατηγικών του στόχων» σχολίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT κ. Αντώνιος Κεραστάρης.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:03 - 07 Δεκ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.