ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαρινόπουλος ΑΕ: 8 εκατομμύρια ευρώ οι μειώσεις στην τιμή του γάλακτος από το 2012…

23:52 - 22 Σεπ 2014 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Μαρινόπουλος ΑΕ: 8 εκατομμύρια ευρώ οι μειώσεις στην τιμή του γάλακτος από το 2012…
Με τιμές κάτω από ένα ευρώ στην τιμή του γάλακτος εδώ και δύο χρόνια, όπως υποστηρίζουν αρμόδιες πηγές, η εταιρία Μαρινόπουλος ΑΕ, πρωτοστατεί στην προσπάθεια για αποκλιμάκωση των τιμών.

Αναφέρουν, δε, ότι από τον Οκτώβριο του 2012 μέχρι και σήμερα, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, το φρέσκο γάλα πωλείται σε όλο το δίκτυο της Μαρινόπουλος ΑΕ (Carrefour, Carrefour-Μαρινόπουλος, Carrefour Express, OK) σε λιανική τιμή 0,99 ευρώ, δηλαδή κάτω από ένα ευρώ.

 

Όπως τονίζουν στελέχη της εταιρίας η ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ήταν από τις πρώτες αλυσίδες σούπερ μάρκετ που προχώρησαν σε μείωση τιμών στο γάλα, "καθώς εδώ και ένα χρόνο προσφέρει κάθε Δευτέρα και Τρίτη όλο το φρέσκο γάλα του 1lt στην τιμή των 0,99€. Μάλιστα για το σκοπό αυτό η εταιρεία έχει επενδύσει το χρονικό αυτό διάστημα 8 εκατ. ευρώ".

 

amarinopoulo220914

 

"Η αλήθεια είναι ότι ορισμένες αλυσίδες λιανεμπορίου ... δεν χρειάζονται την πίεση κανενός υπουργείου για να μειώσουν τις τιμές τους", αναφέρουν με νόημα και σημειώνουν ότι είναι προς τη θετική κατεύθυνση η πίεση που άσκησε το Υπουργείο Ανάπτυξης, προκειμένου να μειωθεί η τιμή του φρέσκου γάλακτος.

 

"Η Μαρινόπουλος φρόντισε να πιέσει την τιμή του προς όφελος του καταναλωτή, υπό πολύ δυσκολότερες συνθήκες στην αγορά. Και μάλιστα, χωρίς κανένα νόμο να προβλέπει αλλαγές στη «διάρκεια ζωής» του φρέσκου γάλακτος", λένε ξεκαθαρίζοντας ότι η εταιρεία ανεξάρτητα από το πλαίσιο επιθυμεί να στηρίξει την αγοραστική δύναμη του πολίτη...

Τελευταία τροποποίηση στις 00:01 - 23 Σεπ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.