ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανακαινισμένο το AB MEGA Εθνικής

11:08 - 23 Οκτ 2015 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Ανακαινισμένο το AB MEGA Εθνικής
Είκοσι τρία ταμεία και 185 εργαζόμενοι βρίσκονται στο ανανεωμένο AB MEGA Εθνικής προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές. Συνεχίζοντας το πλάνο ανακαινίσεων μεγάλων καταστημάτων της η ΑΒ Βασιλόπουλος προχώρηση σε ριζική ανακαίνιση του καταστήματος της Εθνικής το οποίο λειτουργεί από τις 30 Οκτωβρίου 1992.

Φρέσκο ψωμί και γλυκίσματα είναι στη διάθεση των καταναλωτών στο ολοκαίνουργιο «Αρτοζαχαροπλαστείο», ενώ στο τμήμα «Έτοιμα Γεύματα», οι καταναλωτές μπορούν να βρουν γεύματα από την παραδοσιακή κουζίνα του τόπου μας. Επιπλέον, στο «Οπωροπωλείο» διατίθεται ό,τι πιο εκλεκτό έχει να δώσει η ελληνική γη, ενώ στο «Κρεοπωλείο» κρέατα από Έλληνες και ξένους παραγωγούς, είναι έτοιμα προς κατανάλωση, τονίζει η ΑΒ Βασιλόπουλος σε ανακοίνωσή της.

Στα τμήματα «Τυριών» και «Deli» είναι διαθέσιμες γεύσεις από διάφορα μέρη του κόσμου, καθώς και αλλαντικά γνωστών παραγωγών. Στο «Ιχθυοπωλείο» διατίθενται φρέσκα ψάρια, τα οποία καθαρίζονται επί τόπου, ενώ στο τμήμα «Περί απόλαυσης...», διατίθενται καφέδες με μοναδικά χαρμάνια και ξηροί καρποί.

Επίσης, το κατάστημα διαθέτει Wine Tester, με ετικέτες από την εγχώρια και την παγκόσμια οινική παραγωγή, ενώ το τμήμα «Καλλυντικών» με ειδικό stand για μακιγιάζ είναι αφιερωμένο στις γυναίκες.

Στο ανανεωμένο AB MEGA Εθνικής, εκτός από τα 185 ταμεία, βρίσκει κανείς 5 είναι self-check out ταμεία, ενώ διαθέτει συνολικά 280 θέσεις στάθμευσης και ειδικό χώρο για τα ποδήλατα. Παράλληλα λειτουργεί και ολοκληρωμένο κέντρο ανακύκλωσης συσκευασιών και δεξαμενή ανακύκλωσης λαδιού.

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι' αυτή την τόσο μεγάλη αλλαγή που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα της Εθνικής. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να εκσυγχρονίζουμε τα καταστήματά μας προκειμένου να προσφέρουμε στους καταναλωτές αυτό που χρειάζονται! Μεγάλη ποικιλία και υψηλής ποιότητας προϊόντα από Έλληνες και ξένους παραγωγούς στις πιο προσιτές τιμές για όλους!» δήλωσε με αφορμή την ανακαίνιση του καταστήματος ΑΒ στην Εθνική, ο κ. Λεωνίδας Βρεττάκος, Γενικός Διευθυντής της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.