ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε θέση εκκίνησης το πανελλαδικό δίκτυο της Σκλαβενίτης

09:33 - 01 Μαρ 2017 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Σε θέση εκκίνησης το πανελλαδικό δίκτυο της Σκλαβενίτης
Την Τετάρτη 1η Μαρτίου προγραμματίζεται η μετάβαση στη νέα εποχή για τα καταστήματα του δικτύου της Μαρινόπουλος, που έχουν περάσει στο νέο σχήμα.

Τα 400 σημεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο του πρώην δικτύου Μαρινόπουλου, πλέον θα λειτουργούν υπό την σκέπη της Σκλαβενίτης με γεμάτα ράφια, χωρίς ακόμη βέβαια να έχουν τα διακριτικά.

Εδώ και μέρες τα κομβικά σημεία όπως αυτά του Κολωνακίου ή της Αργυρούπολης είχαν γεμίσει με προϊόντα στέλνοντας το στίγμα της νέας εποχής, της επέκτασης δηλαδή της Σκλαβενίτης σε όλη τη χώρα. Χτες όλα τα καταστήματα πάντως ήταν κλειστά ώστε να γίνουν οι απαραίτητες φορολογικές ρυθμίσεις.

Με βάση, πάντως τις αρχικές εκτιμήσεις η επιχείρηση "ανάσταση του δικτύου" θα απαιτήσει περίπου τέσσερις μήνες. Σημειώνεται ότι το θέμα της ενδιάμεσης χρηματοδότησης, που συνδέεται με την επιχείρηση αναγέννησης του δικτύου που απαιτεί πάνω από 60 εκατ. έχει λυθεί μέχρι την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας, που θα σημάνει και το οριστικό τέλος στην πολύκροτη αυτή υπόθεση διάσωσης της μεγαλύτερης εταιρίας λιανεμπορίου της χώρας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.