ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με εκθέτες από 13 χώρες η Έκθεση Γούνας Καστοριάς

11:48 - 19 Μαρ 2018 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Με εκθέτες από 13 χώρες η Έκθεση Γούνας Καστοριάς
Με 123 εκθέτες από 13 χώρες πραγματοποιείται φέτος στην Καστοριά η Διεθνής Έκθεση Γούνας, από τις 3 ως τις 6 Μαΐου.

Η 43η Διεθνής Έκθεση Γούνας δίνει την ευκαιρία στους εμπορικούς επισκέπτες να βρουν ποιοτικά προϊόντα σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων, αλλά και τιμών, προσελκύοντας αγοραστές από όλο τον κόσμο.

Εμπορικοί επισκέπτες από 26 χώρες

Ενδεικτικό, άλλωστε, είναι το ενδιαφέρον των εμπορικών επισκεπτών, οι οποίοι προέρχονται από 26 χώρες, ανάμεσά τους οι παραδοσιακές αγορές γούνας, Ρωσία, Ουκρανία, Τουρκία και Αμερική, αλλά και νέοι αγοραστές από Ιαπωνία, Μογγολία, Καζακστάν, Αζερμπαϊτζάν, Σρι Λάνκα και Κίνα.

Σημαντική θα είναι και η παρουσία μίας μεγάλης κορεάτικης αποστολής, την οποία οργάνωσε ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς σε συνεργασία με το Enterprise Greece και το γραφείο ΟΕΥ της πρεσβείας της Ελλάδος στη Σεούλ.

Για τη διευκόλυνση των εμπορικών επισκεπτών, έχουν προγραμματιστεί και φέτος πτήσεις charter στο αεροδρόμιο της Καστοριάς.

Την 43η Διεθνή Έκθεση συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, η ΔΕΘ – HELEXPO και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ενώ στηρίζεται από τα μεγαλύτερα Διεθνή Δημοπρατήρια Γούνας.

Μέγας Χορηγός είναι η NAFA, ενώ Χορηγός του FASHION GALA, που θα πραγματοποιηθεί την 1η ημέρα της Έκθεσης είναι η KOPENHAGEN FUR. Χρυσός Χορηγός είναι το Δημοπρατήριο της SAFA FURS

Τελευταία τροποποίηση στις 11:51 - 19 Μαρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.