ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανδρεάδης: Εκστρατεία καταγραφής παράνομων καταλυμάτων

20:01 - 28 Μαϊ 2015 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Ανδρεάδης: Εκστρατεία καταγραφής παράνομων καταλυμάτων
Έκρουσε ωστόσο το καμπανάκι του κινδύνου ενώ παράλληλα, εξήγγειλε εκστρατεία καταγραφής των παράνομων καταλυμάτων, που αποτελούν εστίες φοροδιαφυγής.

«Είναι η ώρα να αντιληφθούμε, ότι η χώρα μας χρειάζεται επιχειρηματική συνείδηση και ότι πρέπει να αναδείξει τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα. Χρειάζεται συνεργασία και ομαδικότητα. Χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά ο ένας για τον άλλον, ο ένας μαζί με τον άλλον και όχι ο ένας απέναντι στον άλλο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε σχέση με τα παράνομα καταλύματα, σημείωσε ότι: «Η αυτορρύθμιση σχετικά με την καταπολέμηση της παράνομης λειτουργίας καταλυμάτων, ξεκινά άμεσα. Ο ΣΕΤΕ σε συνεργασία με εξωτερικό, ουδέτερο, συνεργάτη, προχωρά από την 1η Ιουνίου σε καταγραφή των παράνομων καταλυμάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα με στόχο να παραδοθούν, στις αρμόδιες αρχές, φάκελοι με όλα τα στοιχεία. Υπενθυμίζω, πως για τη λειτουργία παράνομων καταλυμάτων, προβλέπονται από το νόμο αυστηρές κυρώσεις.

Δίνουμε το παράδειγμα σε όλους. Η φοροδιαφυγή και η παρανομία κάθε είδους, δεν είναι αποδεκτή από κανέναν μας. Κάνουμε εμείς το πρώτο βήμα για να αποδείξουμε πως δεν σταματάμε ασκώντας μόνο κριτική στην Κυβέρνηση ότι δεν κινητοποιεί τους ελεγκτικούς και τους φοροεισπρακτικούς μηχανισμούς. Θα καλύψουμε όλη την επικράτεια και θα ζητήσουμε την τιμωρία όλων όσοι, όχι μόνο παρανομούν, αλλά και δυσφημίζουν τους επιχειρηματίες του τουρισμού, μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι καθημερινά πασχίζουν να είναι κύριοι της εργασίας τους, κύριοι στις υποχρεώσεις τους».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.