ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Hμέρα Αγ.Βαλεντίνου: Η... «γεύση» του έρωτα στο Life Gallery athens

08:50 - 10 Φεβ 2016 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Hμέρα Αγ.Βαλεντίνου: Η... «γεύση» του έρωτα στο Life Gallery athens
Ερωτευμένες και ερωτευμένοι, η φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι μοναδική! Με αφορμή την Ημέρα των Ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου, το Life Gallery athens σας προσκαλεί να γιορτάσετε τον έρωτά σας μαζί με τον/την σύντροφό σας, σε μια μοναδική βραδιά με αυθεντικά ρομαντική ατμόσφαιρα. Εσείς, δεν έχετε παρά να "φορέσετε" την εορταστική σας διάθεση και να απολαύσετε μαζί με το βαλεντίνο σας, όσα σχεδιάσαμε αποκλειστικά για εσάς, την ιδιαίτερη αυτή ημέρα.

Εορταστικό δείπνο Αγίου Βαλεντίνου (μενού)

-  Σαλάτα mesclun με sauce φράουλας & roll γεμιστό με κατσικίσιο τυρί & μυρωδικά

-  Risotto καπνιστών λαχανικών

-  Φιλέτο μοσχάρι με polenta αρωματισμένη με Ελληνική τρούφα & sauce από κρασί Μαδέρα.

-  Baba au Rum σε σούπα σοκολάτας

Κόστος: 40€/άτομο.

Πλήρες πακέτο με εορταστικό μενού, διαμονή και πρωινό.

- Το άνωθεν δείπνο Αγίου Βαλεντίνου (χωρίς ποτά)

- Δίκλινο δωμάτιο με πρωινό

- Sauna κατόπιν ραντεβού με Orloff spa.

Κόστος: 190€/ όλο το πακέτο

vlentine

Οι «ΣυνΩδηΠόροι» στο Life Gallery athens

Το Κοοl Life Restaurant, υποδέχεται τους «ΣυνΩδηΠόρους» στις 10 Φεβρουαρίου, σε μια όλο ζωντάνια μουσική παράσταση, με αγαπημένα ελληνικά έντεχνα rock ακούσματα. Σας περιμένουμε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, λόγω καθημερινής, να απολαύσετε το εξαιρετικό μενού του εστιατορίου, ή τα λαχταριστά tapas με το ποτό σας εμπλουτισμένο με... μουσική και τραγούδι!

KASKAVELI

Μοναδικές μουσικές... Παρασκευές στο Life Gallery athens

Εξαιρετική μουσική, ευφάνταστα cocktails, γευστικότατα tapas μα πάνω απ' όλα λαμπεροί άνθρωποι, φωτεινά χαμόγελα και ζεστές καρδιές! Σκέφτεστε κάποιον καλύτερο τρόπο για να περάσετε το βράδυ της Παρασκευής σας;

Σε περίπτωση που οι άνωθεν προϋποθέσεις, σας φαίνονται ιδανικές για μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη, το ξενοδοχείο Life Gallery athens, δίνει τη λύση!

VALENTINE

Κάθε Παρασκευή βράδυ, μετά τις 20.30, φορέστε τη γιορτινή σας... διάθεση, καθώς είστε καλεσμένοι στο Kool Life bar restaurant, του Life Gallery athens. Ο διαχρονικός bon viveur της διασκέδασης κ. Γιάννης Ντατσόπουλος, αναλαμβάνει να σας ξεναγήσει σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι που θα σας απογειώσει.

hotel

Λίγα λόγια για το ξενοδοχείο

Λειτουργικότητα, υψηλή αισθητική, άνεση και ηρεμία. Όλα αυτά σε μια ιδανική τοποθεσία - στην καταπράσινη Εκάλη - αρκετά μακριά από τη βοή του κέντρου της Αθήνας, αλλά και παράλληλα όσο κοντά χρειάζεται στις ανέσεις της πρωτεύουσας. Ο λόγος για το Life Gallery athens, το 5 αστέρων ξενοδοχείο, που αποτελεί την πλέον ελκυστική επιλογή για κάποιον, που θέλει να περάσει ειδυλλιακά τις διακοπές του ή να πραγματοποιήσει τις επαγγελματικές του συναντήσεις, χωρίς να απομακρυνθεί από την Αθήνα. 

 

Ο χώρος και η αισθητική του

Το Life Gallery athens, κερδίζει τον επισκέπτη από την πρώτη κιόλας ματιά. «Ντυμένο» με γυάλινες επιφάνειες που προσδίδουν μια αέρινη και απέριττη αύρα στον σχεδιασμό του, συνδυάζει αρμονικά τους κανόνες που επιτάσσει η σύγχρονη αρχιτεκτονική με στοιχεία ethnic.

Παράλληλα, οι κήποι Ζen, οι διακριτικές του πισίνες, οι εντυπωσιακές εξωτερικές βεράντες και οι «ανάσες»... φύσης με θέα την Πεντέλη και την Πάρνηθα, προσδίδουν αίγλη και πνευματική χαλάρωση στη διαμονή σας. 

 

Επικοινωνία
Λεωφ. Θησέως 103, 14578, Εκάλη, Αθήνα
Τηλ: 211 1067400 
Fax: 210 6229353

 

Τελευταία τροποποίηση στις 16:17 - 10 Φεβ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.