ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι πιο τρελές επιθυμίες ταξιδιωτών γίνονται πραγματικότητα!

12:50 - 26 Ιουν 2016 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Οι πιο τρελές επιθυμίες ταξιδιωτών γίνονται πραγματικότητα!
Φτιάξτε τις βαλίτσες σας και οι καλύτερες διακοπές της ζωής σας είναι απλά... εξασφαλισμένες!

Πάντοτε οι άνθρωποι πραγματοποιούν ένα ταξίδι για ιδιωτικές υποθέσεις ή επιχειρηματικά θέματα. Τώρα μία νέα υπηρεσία καλωσορίζει τους ταξιδιώτες στην Ελλάδα και τους εξασφαλίζει το απόλυτο lifestyle των διακοπών τους!


Το X Greece είναι μια υπηρεσία-τρόπος ζωής για τους περιπετειώδεις ξένους ταξιδιώτες και εύπορους κατοίκους της Ελλάδας. Η νέα αυτή εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της είτε ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους ή διασκέδαση, αποκλειστικότητα στην πρόσβαση σε πολυτελείς βίλες και κότερα, νυχτερινά κέντρα και τον προγραμματισμό κορυφαίων γεγονότων.


Είναι για ταξιδιώτες που αισθάνονται να θέλουν να ζήσουν μια μοναδική, εξαιρετική και ποτέ μη αξέχαστη εμπειρία στην Ελλάδα, με απόλυτη ακρίβεια και διακριτικότητα.
Δίνει προσοχή στη λεπτομέρεια και διοργανώνει το ταξίδι του ταξιδιώτη με κάθε λεπτομέρεια λαμβάνοντας υπόψη τον προϋπολογισμό του. Επίσης, εξασφαλίζει ότι με τις διαπραγματεύσεις της ομάδας θα γλιτώσει από τους ταξιδιώτες χρόνο και χρήμα.

 

Από την πρώτη επαφή του ο ταξιδιώτης με την ομάδα του X Greece θα υποστηρίζεται από το ίδιο μέλος της ομάδας μέχρι το τέλος της παραμονής του στην Ελλάδα.


Η ισχυρή αφοσίωση της ομάδας υπόσχεται απόλυτη μυστικότητα πελάτη για όσους αναζητούν ιδιωτικά ταξίδια. Κάθε μέλος της ομάδας γνωρίζει την Ελλάδα, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους της.

 

Τα μέλη της ομάδας υποστηρίζουν ότι «ζουν και αναπνέουν από εμπνευσμένες εμπειρίες» και οι διοργανώσεις από αθλητικές εκδηλώσεις, κινηματογραφικές παραγωγές, επιχειρηματικά συνέδρια, γάμους, bachelor’s, κ.ά. πραγματοποιούνται με συναρπαστικό τρόπο για την ικανοποίηση του πελάτη.


Γι’ αυτό οι ταξιδιώτες με επιθυμίες πρέπει να φτιάξουν τις βαλίτσες τους και η ομάδα του X Greece θα τους εξασφαλίσει τις καλύτερες διακοπές.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.x-greece.com

Τελευταία τροποποίηση στις 13:08 - 26 Ιουν 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.