ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσκεψη Κουντουρά στις τουριστικές σχολές μέχρι το Μάρτιο

10:51 - 20 Φεβ 2017 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Επίσκεψη Κουντουρά στις τουριστικές σχολές μέχρι το Μάρτιο
Με την υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα ο Σύλλογος Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ανωτέρων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης Αγίου Νικολάου και Ρόδου.

Το παρών στη συνάντηση εργασίας έδωσαν αρμόδια στελέχη για θέματα των ΑΣΤΕ, ενώ τον Σύλλογο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος και ο γραμματέας του.

 

Στο τραπέζι έπεσαν οι προτάσεις του Συλλόγου σχετικά με την βελτίωση της εκπαίδευσης των Σχολών και κατατέθηκαν αιτήματα του νεοσυσταθέντος Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου σπουδαστών της ΑΣΤΕΡ.

 

Όπως αποφασίστηκε, θα γίνει το συντομότερο δυνατόν νέα συνάντηση εργασίας, η οποία θα επαναπροσδιορίσει τις προτάσεις του Συλλόγου μετά την επεξεργασία - εφαρμογή τους από το υπουργείο, ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία έχοντας κοινό σκοπό τη βελτίωση της εκπαίδευσης και την αναβάθμιση των Σχολών.

 

Η Υπουργός δεσμεύτηκε προσωπικά να επισκεφτεί τις Σχολές μέχρι τον Μάρτιο του 2017, ώστε να έχει προσωπική άποψη για την κατάστασή τους, να δει από κοντά τα προβλήματά τους και να προβεί στην επίλυσή τους σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό Προσωπικό τους. 

 

Όπως ανακοίνωσε μετά την συνάντηση ο Σύλλογος Εκπαιδευτικού Προσωπικού των ΑΣΤΕ, «προσδοκούμε οι Σχολές μας να είναι παγκόσμια ανταγωνίσιμες, οπωσδήποτε ενταγμένες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, στυλοβάτες και καθοδηγητές στην ελληνική Τουριστική Εκπαίδευση με κατευθύνσεις διεθνώς αποδεκτές, τέλος αντιπροσωπευτικές των κοινωνιών στις οποίες βρίσκονται και άξιες της ιστορίας τους. Κλείνοντας δηλώνουμε πως περιμένουμε με αγωνία να δούμε τις δεσμεύσεις - υποσχέσεις τις Υπουργού να γίνουν πραγματικότητα».

Τελευταία τροποποίηση στις 10:57 - 20 Φεβ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.