ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέες επενδύσεις φέρνει το deal των Wyndham και Zeus International

12:27 - 28 Μαρ 2017 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Νέες επενδύσεις φέρνει το deal των Wyndham και Zeus International
Την ανάπτυξη 20 ξενοδοχείων (ανακαινίσεις ή νέες κατασκευές) την επόμενη 10ετία στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Βουλγαρία και τη Ρουμανία, περιλαμβάνει η ενίσχυση της στρατηγικής συνεργασίας ανάμεσα στη Wyndham Hotel Group και της Zeus International, όπως τονίστηκε σε σχετική εκδήλωση.

 Σημειώνεται ότι η συνεργασία της Wyndham Hotel Group και της Zeus International έχει ως αφετηρία την ανάπτυξη του Wyndham Grand Athens, το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί τον Δεκέμβριο του 2016, αποτελώντας το πρώτο ξενοδοχείο της διεθνούς αλυσίδας στην Ελλάδα, με τη Wyndham Hotel Group να απαριθμεί 18 διαφορετικά brands ξενοδοχείων διεθνώς.

 

Ο Geoff Ballotti, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wyndham Hotel Group, δήλωσε σχετικά: «Η νέα στρατηγική συνεργασία με την Zeus International builds επεκτείνεται, με τα διαπιστευτήρια να έχουν δοθεί ήδη από την λειτουργία του Wyndham Grand Athens, με στόχο την όλο και μεγαλύτερη παρουσία των brands μας στην Ελλάδα.

 

Επιπρόσθετα, η τεχνογνωσία της Zeus International στην αγορά της Ανατολικής Ευρώπης θα συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη των brands μας στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Κύπρο».

 

Στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής συνεργασίας, τα επόμενα ξενοδοχεία που θα ξεκινήσουν να λειτουργούν εντός του 2017 είναι το Wyndham Loutraki Poseidon Resort, με δυναμικότητα 108 σουίτες, ορισμένες με ιδιωτικές πισίνες ή τζακούζι, καθώς και το Ramada Loutraki Poseidon Resort, με δυναμικότητα 207 σουίτες και bungalows. Τη σκυτάλη θα πάρουν το 2018, το Wyndham Garden Attica Riviera, με 130 δωμάτια, καθώς και το Ramada Plaza Attica Riviera, με 352 δωμάτια.

 

Ο Χάρης Σιγανός, ιδρυτής της Zeus International, σημείωσε ότι: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την επέκταση της συνεργασίας μας με την Wyndham Hotel Group, έχοντας στόχο να προσφέρουμε στα νέα ξενοδοχεία τις ίδιες hospitality υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, όπως στο Wyndham Grand Athens. Αυτή η στρατηγική συμφωνία είναι ιδιαίτερα σημαντική, όχι μόνο για το επενδυτικό προφίλ της εταιρείας μας, αλλά και για τον ελληνικό τουρισμό, καθώς πρόκειται να λειτουργήσει ως ορόσημο για μελλοντικές επενδυτικές ευκαιρίες στη χώρα, καθώς και για την ενίσχυση της εθνικής οικονομίας και της απασχόλησης».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.