ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

TUI: Ανοδος για Ελλάδα, δυναμική επιστροφή της Τουρκίας

09:04 - 12 Ιαν 2018 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
TUI: Ανοδος για Ελλάδα, δυναμική επιστροφή της Τουρκίας
Δυναμική επιστροφή της Τουρκίας φέτος στη γερμανική αγορά, μετά από δυο χρόνια διψήφιων μειώσεων, βλέπει η TUI Γερμανίας, η οποία χθες ανακοίνωσε ότι οι κρατήσεις για καλοκαιρινές διακοπές στην γειτονική χώρα αυξήθηκαν κατά 70% μέχρι σήμερα, σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Γι’ αυτό τον λόγο αυξάνει κατά 100.000 θέσεις τις πτήσεις προς Αττάλεια.

Η TUI ανέφερε επίσης καλή ζήτηση για την Ισπανία, την Ελλάδα (+ 16%) και τη Βουλγαρία (+ 25%), συνεχιζόμενη ισχυρή ανάκαμψη για την Αίγυπτο (+ 58%) και την Τυνησία (+ 125%), ενώ διψήφια αύξηση έχει και προς Ταϊλάνδη και Μαλδίβες.

Η Ισπανία συνεχίζει να είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός εξωτερικού για τους γερμανούς ταξιδιώτες της TUI, με μεγάλη ζήτηση για Βαλεαρίδες, Κανάρια Νησιά και ισπανική ενδοχώρα.

Η TUI έχει αυξήσει σημαντικά την προσφορά ξενοδοχείων, ιδιαίτερα των οικογενειακών, στα ελληνικά νησιά όπως η Ρόδος, η Κως και η Κέρκυρα αλλά και στη δυτική Πελοπόννησο, με πέντε νέα ξενοδοχεία του κόνσεπτ οικογενειακών διακοπών της, Best Family.

Η θυγατρική του Thomas Cook, Öger Tours, ανέφερε επίσης διψήφια αύξηση κρατήσεων για Τουρκία, ιδιαίτερα από οικογένειες. Ο tour operator αύξησε κατά 20% το θερινό του πρόγραμμα για Τουρκία, με πρόσθετες πτήσεις από γερμανικά αεροδρόμια.

Αυξημένη ζήτηση για Τουρκία αναφέρουν και άλλοι tour operators  σε έρευνα του FVW, υπογραμμίζοντας ότι στα προγράμματά τους περιλαμβάνουν οικογενειακά ξενοδοχεία στην Τουρκική Ριβιέρα με πολύ καλές αξιολογήσεις πελατών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.