ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Στόχος μας; Να υπερβούμε τις προσδοκίες!»

08:25 - 26 Μαϊ 2015 | Ναυτιλία
«Στόχος μας; Να υπερβούμε τις προσδοκίες!»
Μεγάλοι επιχειρηματίες, όταν κάνουν κουβέντα για το μυστικό της επιτυχίας στις μπίζνες, υποστηρίζουν το εξής: πως αν ένας όμιλος, μικρός ή μεγάλος – δεν έχει σημασία – δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει έστω και ένα στοιχείο που να τον διαφοροποιεί από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό, τότε... δεν έχει κανένα μέλλον. Η Marine Tours, αν και εμπλεκόμενη με έναν από τους πιο μεγάλους και ανταγωνιστικούς κλάδους, τη Ναυτιλία, κατάφερε να διαγράψει τη δική της πορεία και να διαφοροποιηθεί. Ο CEO του Ομίλου Marine Tours, Κωνσταντίνος Οικονόμου μιλά στη Λητώ Μησιακούλη    

Όπως εξήγησε ο κ. Οικονόμου, υποστηρίζοντας από το 1980 την παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα, η εταιρεία εξειδικεύτηκε σε υπηρεσίες διαχείρισης ταξιδιών για Ναυτικούς και στελέχη Ναυτιλίας (Marine & Offshore Travel), συνδυάζοντας την προσωπική προσέγγιση ενός τοπικού οργανισμού με έναν οργανισμό διεθνούς κύρους.

Επεκτάθηκε δε, στη βιομηχανία επαγγελματικών ταξιδιών (Corporate Busi­ness Travel) ως στρατηγικός συνεργάτης των σημαντικότερων «Εταιρικών Πελατών» της ελληνικής Αγοράς. Αυτό που ίσως δεν ξέρει ο πολύς κόσμος, είναι ότι κάθε μήνα διακινεί χιλιάδες ναυτικούς, δίνοντας λεπτομερή προσοχή σε κάθε επιβάτη προσωπικά, όταν απαιτείται η διευθέτηση ταξιδιωτικών εγγράφων, η παροχή εξυπηρέτησης στο αεροδρόμιο, καθώς και οι πιο ανταγωνιστικές διαθέσιμες τιμές αεροπορικών ναύλων.

Μία από τις καλύτερες χρονιές για τον όμιλο ήταν το 2013 καθώς η ΜΤ κατάφερε να αγγίξει την κορυφή της ελληνικής Αγοράς, επιτυγχάνοντας ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των 200.000.000 ευρώ.

Τα τελευταία χρόνια, η ΜΤ έχει ενισχύσει και το κομμάτι υποστήριξης της εκπαίδευσης, με σκοπό να προσφέρει στους επαγγελματικούς και κοινωνικούς της εταίρους πρόσβαση στην «κοινωνία της γνώσης». Γι’ αυτό και διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το Ναυτιλιακό Συνέδριο, “Maritime Trends Conference”.

Φέτος, το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαΐου, με τίτλο “Trends in Crew Management”, στο Ξενοδοχείο Metropolitan στην Αθήνα. Ο κ. Κωνσταντινος Οικονόμου άνοιξε το συνέδριο με την ομιλία του, για «να δώσει πάσα» σε σημαντικούς ομιλητές που στάθηκαν σε καίρια ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο της Ναυτιλίας.

«Για ακόμη μία χρονιά η Marine Tours υπερήφανα διοργανώνει το συνέδριο-θεσμό, πλέον, στον κλάδο της Ναυτιλίας, Maritime Trends Conference 2015. Μετά την αξιοσημείωτη επιτυχία των προηγούμενων ετών, στόχος της φετινής διοργάνωσης ήταν όχι απλώς να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των συνέδρων αλλά να τις υπερβεί, χάρη στην πλούσια θεματολογία του αλλά και στους διακεκριμένους ομιλητές που τίμησαν το Συνέδριο με τη παρουσία τους», σχολίασε σχετικά.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 08:31 - 26 Μαϊ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.