ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΛΠ: Aυξήθηκαν οι επιβάτες κρουαζιέρας το 2016

14:29 - 24 Ιαν 2017 | Ναυτιλία
ΟΛΠ: Aυξήθηκαν οι επιβάτες κρουαζιέρας το 2016
Την 111η συνεδρίαση του Δ.Σ της MedCruise (Ένωση Λιμένων Κρουαζιέρας Μεσογείου) θα φιλοξενήσει στα κεντρικά του γραφεία στον Πειραιά ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιά.

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου τα μέλη του Δ.Σ. θα γευματίσουν στο πλαίσιο των εργασιών με το νέο γενικό γραμματέα της CLIA (Διεθνής Ένωση Εταιριών Κρουαζιέρας) Mr. Tom Fecke και τον νέο πρόεδρο της CLIA EUROPE κ.K.Αναστασιάδη ώστε να συζητήσουν το ζήτημα για την εξέλιξη της κρουαζιέρας στη Μεσόγειο.

 

Ο τομέας κρουαζιέρας για το λιμάνι του Πειραιά, με βάση τα στατιστικά στοιχεία, έκλεισε με σημαντική αύξηση πάνω από 10% (113.000 επιβάτες) σε σχέση με το 2015, ενώ ιδιαίτερη άνοδο 24% σημείωσε το homeporting ως αποτέλεσμα της πολύ καλής συνεργασίας με τη Carnival.

 

Το Αιγαίο, σε μια περίοδο συνεχούς δοκιμασίας της Ανατολικής Μεσογείου, διασφαλίζει την ασφάλεια και την ειρήνη που απαιτείται, ενώ το λιμάνι κρουαζιέρας του Πειραιά αποτελεί έναν σύγχρονο κόμβο παροχής πλήρων υπηρεσιών σε επιβάτες και πλοία, επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο ΟΛΠ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.