ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΡΑΛ: Μια αναγκαία διευκρίνιση για τον κ. Αθ. Τορουνίδη

20:48 - 08 Ιουν 2017 | Ναυτιλία
ΡΑΛ: Μια αναγκαία διευκρίνιση για τον κ. Αθ. Τορουνίδη
Δεν είναι φαρμακοποιός ο προταθείς Αντιπρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένα κ. Αθανάσιος Τορουνίδης, αλλά πρώην τραπεζικός και συγκεκριμένα πρώην Διευθυντής της τράπεζας Attica Bank στο Αγρίνιο και προσωπικός φίλος του υπουργού Ναυτιλίας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Αναγκαία η διευκρίνιση με την υποσημείωση πως το λάθος θα είχε αποφευχθεί εφόσον είχε φροντίσει το υπουργείο να δώσει στην δημοσιότητα τα βιογραφικά των υποψηφίων μελών της νέας διοίκησης της Ρ.Α.Λ., τα οποία – βιογραφικά – όπως αναφέρουν οι πηγές του Reporter, μοιράσθηκαν στα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βούλης και άρα υπήρχαν διαθέσιμα στο γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας. 
Ο κ. Τορουνίδης, ο οποίος έχει σπουδάσει οικονομικά και τραπεζικά έχει διατελλέσει διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου και χαίρει της εκτίμησης του κ. Κουρουμπλή ο οποίος και τον επέλεξε για την θέση αυτή όταν ήταν υπουργός Υγείας. 
Φυσικά το γεγονός πως ο κ. Τορουνίδης έχει σπουδάσει οικονομικά και τραπεζικά και διαθέτει συνάμα μια μακρά εμπειρία ως τραπεζικός καίτοι διευθυντής επι σειρά ετών του υποκαταστήματος της Attica Bank στο Αγρίνιο, δεν δίνει απάντηση στα όσα ορίζει ο Ν.4389/2016 για το προφίλ των μελών της διοίκησης της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων. 
Γ. Σκορδίλης
Τελευταία τροποποίηση στις 21:01 - 08 Ιουν 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.