ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα επίθεση Απ.Βεντούρη προς τους μετόχους της HSW

11:19 - 20 Ιουν 2007 | Ναυτιλία
Νέα επίθεση εναντίον του κ.Πάνου Λασκαρίδη και της Hellenic Seaways εξαπέλυσε ο κ.Απόστολος Βεντούρης μέσω της C Link Ferries, η οποία σημειώνεται πως ελέγχει το 2% της Hellenic Seaways. Αφορμή για τη σημερινή επίθεση η αγορά από τον κ.Λασκαρίδη του ποσοστού που κατείχε η Attica Group στις Μινωικές Γραμμές.

Μάλιστα στο δελτίο τύπου που απέστειλε η εταιρεία αποκαλεί τον κ. Λασκαρίδη «MegaPano».

Το δελτίο τύπου της εταιρείας

Mε προηγούμενο δελτίο τύπου, είχαμε συστήσει λίγο υπομονή διότι άμεσα επέρχονται εξελίξεις ραγδαίες και καταιγιστικές.

Με την μεταβίβαση των μετοχών των Mινωϊκών από την «ATTICA ΣYMMETOXΩN” στον MegaPano, ώστε ο τελευταίος να ελέγχει την HSW δικαιωθήκαμε ως προς τις εξελίξεις που αφορούν την HSW και τις Mινωϊκές.

Mόλις χρειάζεται να επισημανθεί ότι:

Oι Mινωϊκές είναι εταιρεία εισηγμένη εις το X.A. (Yπομονή, αναμένονται εξελίξεις).

Tα αποτελέσματα της HSW επηρρεάζουν άμεσα τα αποτελέσματα των Mινωϊκών.

H διοίκηση των Mινωϊκών είχε αρνηθεί να ενεργήσει έλεγχο επί των καταγγελιών που αναφέρονται στην έγκληση που τους είχε κοινοποιηθεί.

Τώρα χρειάζεται και λίγη υπομονή για τις επερχόμενες εξελίξεις, οι οποίες σημειωτέον έχουν καθυστερήσει πολύ, αναφορικά με την δικαστική εξέλιξη επί της εγκλήσεως της εταιρείας μας κατά της "έξυπνης" παρέας. Εξελίξεις τις οποίες δεν μπορεί να ελέγξει ο MegaPanos και οι οποίες δεν μπορούν να επηρεαστούν από επιδείξεις οικονομικής ισχύος. Αντίθετα, προκαλούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα, και δημιουργούν τεράστιο πυρήνα συγκεντρωτικής αποδοκιμασίας. Καμία από αυτές τις κινήσεις δεν σώζει την ''έξυπνη'' παρέα. Φέρνει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα, ο κόσμος αλλά και η Δικαιοσύνη αρχίζει να καταλαβαίνει πολλά, όχι μόνον για τον MegaPano και τους υπόλοιπους της ''έξυπνης'' παρέας, αλλά και για το βάθος που έχει όλη αυτή η ιστορία.

Eίμεθα σίγουροι ότι στο αμέσως προσεχές μέλλον θα αποδειχθεί ότι είμασταν προφητικοί. Mετά δε από τις επερχόμενες ραγδαίες εξελίξεις θα ακολουθήσουν οι νέες εγκλήσεις της εταιρείας μας, οι οποίες θα περιλαμβάνουν όχι μόνον το μεγαλύτερο κομμάτι της ''έξυπνης'' παρέας, αλλά και ευρύτερο κύκλο προσώπων, με ακλόνητα, ατράνταχτα αποδεικτικά στοιχεία και ντοκουμέντα. Για να λέμε λοιπόν εμείς, και να έχουμε και την ευθύνη των λόγων και των πράξεων μας, ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για τους εμπλεκόμενους, για να μιλάμε για εγκλήματα των white collars (του λευκού κολάρου), σημαίνει ότι κάποια σοβαρά στοιχεία, ''ντοκουμέντα'' έχουν περιέλθει στα χέρια μας, που μας δίδουν αυτό το δικαίωμα.

Eτσι λοιπόν λέμε στην νεόπλουτο οικονομική εξουσία, που νομίζει ότι είναι υπέρτατη εξουσία και έχει δυνατότητα να αγοράζει τα πάντα, ότι: ''το δικαστικό πεπρωμένο της φυγείν αδύνατον''.

H συνέχεια τις αμέσως προσεχείς ημέρες...

O MegaPanos σε χθεσινές δηλώσεις του, στην γνωστή ''φίλη'' εφημερίδα της XEΛΛENIK, για την οποία έχει δαπανήσει τα τελευταία έτη τεράστια ποσά για την διαφήμισή της η XEΛΛENIK, ανέφερε τα ακόλουθα:

''O όμιλος πιστεύει ότι ήρθε η ώρα η ακτοπλοΐα να σοβαρευτεί και να φύγει από τις ''μικροκουβέντες'' και τα ''μικροκουτσομπολιά'' και να επιδιώξει την ανάπτυξη και τη βελτίωσή της, προς όφελος των ιδίων των εταιρειών και του επιβατικού κοινού.''

Εν προκειμένω είναι προφανές ότι ο MegaPanos αισθάνεται ανασφαλής, εις τρόπον ώστε να θέλει να εμπλέξει και τον αδελφό του Θανάση, ζητώντας την συνδρομή του, αναφέροντας ότι όλα αυτά που αναγράφει τα πιστεύει ο ''όμιλος''.

Oταν θα έρθει η ώρα να απολογηθεί ο MegaPanos ενώπιον της Δικαιοσύνης, τότε εάν δεν τα πει ο ίδιος αυτά που λέει τώρα, αυτές τις δηλώσεις του θα τις προσκομίσουμε εμείς. Oτι δηλαδή η έγκληση της εταιρείας μας και ότι πρόκειται να ακολουθήσει είναι ''μικροκουβέντες'' και ''μικροκουτσομπολιά''.

O MegaPanos νεοεισελθών στο χώρο της ακτοπλοΐας, με νέες μεθόδους είναι ο τελευταίος που θα μπορούσε να μιλήσει για την ανάπτυξη και την βελτίωσή της προς όφελος των ιδίων εταιρειών και του επιβατικού κοινού.Kαλύτερα είναι να εξηγήσει τι έχει να πει για τις συγκεκριμένες καταγγελίες και τι προσπάθησε να κάνει.

Aς αφήσει μετά τον κόσμο να κρίνει εάν αυτά είναι μικροκουβέντες και μικροκουτσομπολιά. Ή τουλάχιστον ας αφήσει να το κρίνει η Eλληνική Δικαιοσύνη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.