ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Επανεξετάζονται όλες οι υποθέσεις του Αδαμόπουλου

20:21 - 14 Σεπ 2006 | Οικονομία
Στην επανεξέταση όλων των εισηγήσεων της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού της Επιτροπής Ανταγωνισμού που χειρίστηκε ο υπό διαθεσιμότητα διευθυντής της κ. Π. Αδαμόπουλος, θα προβεί η Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Αυτό αποφασίστηκε μεταξύ άλλων στη σημερινή συνεδρίαση της ολομέλειας της Επιτροπής, η οποία εξέφρασε την ικανοποίησή της «για τον άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο», με τον οποίο ο πρόεδρος της Επιτροπής κ. Σ. Ζησιμόπουλος χειρίστηκε το θέμα της ΜΕΒΓΑΛ.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η σύσταση τριμελούς επιτροπής για την επανεξέταση όλων των εισηγήσεων της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού από την ημέρα ανάληψης καθηκόντων από τον κ. Αδαμόπουλο.

Ο κ. Ζησιμόπουλος, μετά τη συνεδρίαση, δήλωσε ότι «τόσο τα μέλη της Επιτροπής Ανταγωνισμού, όσο και τα στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού, είναι αποφασισμένα με το έργο, τη δουλειά τους και το ήθος τους να υπηρετήσουν το νόμο και το συμφέρον του έλληνα καταναλωτή».

Ο ίδιος επιτέθηκε σε όσους «νομίζουν ότι βρήκαν τη χρυσή ευκαιρία να απαξιώσουν ή και να αμφισβητήσουν τις αποφάσεις της Ολομέλειας της Επιτροπής Ανταγωνισμού, προκειμένου να αποφύγουν την εφαρμογή του νόμου κάνουν λάθος».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.