ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Open Circle: Ντεμπούτο για μια νέα πλατφόρμα συμμετοχικών επενδύσεων

21:39 - 25 Νοε 2014 | Οικονομία
Open Circle: Ντεμπούτο για μια νέα πλατφόρμα συμμετοχικών επενδύσεων
Έτοιμη να υποδεχθεί δυνατές επιχειρηματικές προτάσεις και διορατικούς επενδυτές είναι η πλατφόρμα συμμετοχικών επενδύσεων OpenCircle, όπως αναφέρθηκε την Τρίτη από τη διοίκηση της εταιρίας PΑRNASSE κατά τη διάρκεια παρουσίασης προς τους εκπροσώπους του Τύπου.

Στόχος της πλατφόρμας OpenCircle είναι η ανάδειξη ελληνικών προϊόντων αλλά και καινοτόμων προϊόντων ή/και υπηρεσιών τεχνολογίας στην επόμενη γενιά διεθνών επιχειρήσεων, συγκεντρώνοντας σε αυτήν, δυναμικούς επιχειρηματίες και επενδυτές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι μοιράζονται το κοινό αυτό όραμα.


Μέσω της πλατφόρμας, οι επενδυτές έχουν πρόσβαση σε μια βάση δεδομένων με ένα τυποποιημένο τρόπο που επιτρέπει την καλύτερη κατανόηση και την αποτελεσματική αξιολόγηση των εταιρειών ενώ παράλληλα, επενδυτές και επιχειρηματίες, έχουν  απευθείας επικοινωνία πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας άντλησης κεφαλαίων.


Για τη μέγιστη διασφάλιση επενδυτών και επιχειρηματιών, η διαχειρίστρια εταιρία PARNASSE συνεργάζεται με χρηματιστηριακή εταιρεία επενδυτικών υπηρεσιών που εποπτεύεται από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.


Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της εταιρίας PARNASSE που διαχειρίζεται την πλατφόρμα, Ξ. Κροκίδη, η πλατφόρμα ανοίγει νέους ορίζοντες σε επιχειρηματίες και επενδυτές προάγοντας παράλληλα την ελληνική επιχειρηματικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο. Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Αναμένουμε και στην Ελλάδα τουλάχιστον την ίδια απήχηση που έχουν αντίστοιχες πλατφόρμες που λειτουργούν με επιτυχία ήδη χρόνια στο εξωτερικό». 


H πλατφόρμα OpenCircle διακρίθηκε πρόσφατα από το φορέα Hellenic Initiative (Ελληνική Πρωτοβουλία) με το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.