ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κώδωνας κινδύνου από Β.Κορκίδη- Επιζήμιες για την αγορά οι πολιτικές εξελίξεις

12:51 - 22 Δεκ 2014 | Οικονομία
Κώδωνας κινδύνου από Β.Κορκίδη- Επιζήμιες για την αγορά οι πολιτικές εξελίξεις
Ανοικτή επιστολή του προέδρου της ΕΣΕΕ προς τους πολτικούς αρχηγούς για τις συνέπειες των πολιτικών εξελίξεων στην αγορά.

Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας προειδοποιεί για δραματικά επιζήμιες για την επιχειρηματικότητα της χώρας οικονομικές συνέπειες, εάν δεν επικρατήσει σύνεση και δεν επανέλθει η ηρεμία στην αγορά το συντομότερο.

 

"Στηv παρούσα κρίσιμη συγκυρία για το μέλλον της χώρας μας, η πλειονότητα των μικρομεσαίων, αν και έχουμε υποστεί τα πιο επώδυνα μέτρα και τις μεγαλύτερες απώλειες ως πολίτες του τόπου μας, εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε ότι η προσφυγή σε πρόωρες εθνικές εκλογές για τέταρτη φορά, μέσα σε μία πενταετία και μάλιστα υπό την ασφυκτική πίεση της δίμηνης παράτασης του ελληνικού προγράμματος, πρέπει να αποφευχθεί", τονίζει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του ο Βασίλης Κορκίδης. 

Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ απευθύνει έκκληση, μέχρι το τέλος του έτους και πριν την τελευταία ψηφοφορία, να εξαντληθούν όλες τις πιθανότητες εξεύρεσης πεδίου εθνικής συνεννόησης, ώστε να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Χαρακτηριστικά αναφέρει, «χωρίς πρόθεση προϊδεασμού και με σεβασμό στο ελληνικό Κοινοβούλιο, σε αντίθεση με ορισμένους εκπροσώπους του, αλλά κυρίως έχοντας απόλυτη αίσθηση των κινδύνων που εγκυμονούν, σας επισημαίνουμε, ότι εάν δεν επικρατήσει σύνεση και δεν επανέλθει η ηρεμία στην αγορά το συντομότερο, τότε οι οικονομικές συνέπειες, με πολιτικές ευθύνες, θα είναι δραματικά επιζήμιες για την επιχειρηματικότητα της χώρας».

 

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την επιστολή

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.