ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μοσκοβισί- Ντομπρόβσκις: "Μεταρρυθμίσεις τώρα για παραμονή στο ευρώ"

10:35 - 20 Απρ 2015 | Οικονομία
Μοσκοβισί- Ντομπρόβσκις: "Μεταρρυθμίσεις τώρα για παραμονή στο ευρώ"
"Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Χρειαζόμαστε ή ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις που ζητάμε", δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο ευρωπαίος επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί.

Ο πρώην υπουργός οικονομικών της Γαλλίας, μιλώντας στη γαλλική τηλεόραση, τόνισε χαρακτηριστικά πως "η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να δώσει αμέσως το σχέδιο μεταρρυθμίσεων για να διασφαλίσει την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη".

"Δεν έχω Plan B, έχω μόνο Plan A και το Plan A είναι η Ελλάδα στην ευρωζώνη, αλλά για να μείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη χρειαζόμαστε μεταρρυθμίσεις τώρα, δεν πρέπει να υπεκφεύγουμε", συμπλήρωσε ο ίδιος.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν και αρμόδιος για το ευρώ Επίτροπος Βάλντις Ντομπρόβσκις μιλώντας στο Bloomberg είπε πως ένας τρόπος με τον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να δείξει ότι η κυβέρνησή του θα προχωρήσει στην υλοποίηση των υποσχέσεων της θα είναι να εξασφαλίσει στήριξη από το Ελληνικό κοινοβούλιο. «Θα ήταν ένα ευπρόσδεκτο βήμα αν οι συμφωνημένες προτάσεις για τη μεταρρύθμιση εγκριθούν από τη Βουλή των Ελλήνων χωρίς καθυστέρηση» είπε στο πρακτορείο.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:11 - 20 Απρ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.