ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δημοψήφισμα 2015- Κων. Μητσοτάκης: Δραματική έκκληση υπέρ του ΝΑΙ

14:05 - 01 Ιουλ 2015 | Οικονομία
Δημοψήφισμα 2015- Κων. Μητσοτάκης: Δραματική έκκληση υπέρ του ΝΑΙ
Δραματική έκκληση προς τον ελληνικό λαό να διασφαλίσει την παρουσία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη απευθύνει ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης καλεί τον Πρωθυπουργό «άμεσα, σήμερα να προχωρήσει σε συμφωνία με την Ευρώπη, αν δεν το κάνει ο ίδιος ο λαός πρέπει να στείλει στο δημοψήφισμα της Κυριακής ένα καθαρό μήνυμα ότι θέλει μια συμφωνία. «Μόνη σωτηρία σήμερα είναι την Κυριακή να ψηφιστεί μαζικά το ναι στην Ευρώπη και στο ευρώ» σημειώνει ο πρώην Πρωθυπουργός.

Απευθύνει δε προσκλητήριο προς όλους, λέγοντας: «Καλώ όλους τους Ευρωπαίους δημοκράτες Έλληνες να πυκνώσουν τις τάξεις μας. Όχι μόνο όσους ανήκουν ή ψήφισαν τα φιλοευρωπαϊκά κόμματα. Καλώ και τους παλιούς νεοδημοκράτες αγωνιστές, όπου κι αν βρίσκονται, εξοργισμένοι από όσα συνέβησαν, στους ΑΝΕΛ, στο ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και στην Χρυσή Αυγή, να πυκνώσουν τις τάξεις μας. Δεν πάψατε να είστε αυτοί ήσασταν. Πατριώτες που νοιάζεστε για την τύχη της Ελλάδας.

Σας τα λέω αυτά από την απόσταση των 97 χρόνων. Στη μακρά και γεμάτη ζωή την οποία αξιώθηκα, έζησα ανείπωτες τραγωδίες του Ελληνισμού και μεγάλα άλματα προς τα εμπρός. Στη μάχη αυτή θα κριθεί κυριολεκτικά η τύχη της Ελλάδος και το μέλλον των παιδιών μας. Νυν υπέρ πάντων αγών».

Τελευταία τροποποίηση στις 14:11 - 01 Ιουλ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.