ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σαπέν: Περιμένουμε να δούμε τι θα πουν οι Έλληνες

19:50 - 06 Ιουλ 2015 | Οικονομία
Σαπέν: Περιμένουμε να δούμε τι θα πουν οι Έλληνες
Από τη Βαρσοβία όπου βρίσκεται και σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον Πολωνό και τον Γερμανό ομόλογο του, ο γάλλος υπουργός σχολίασε, μεταξύ άλλων, πως είναι πολύ νωρίς ακόμα να βγουν συμπεράσματα για τις προτάσεις που θα καταθέσει η ελληνική κυβέρνηση, προσθέτωντας: "Περιμένουμε να δούμε τι θα πουν οι Έλληνες. Οι πραγματικές προτάσεις είναι αυτές που μετράνε".

"Πιστεύω ότι η ελληνική κυβέρνηση, πιο ισχυρή μετά την ψήφο που εκφράστηκε την Κυριακή, είναι σε θέση να κάνει προτάσεις που είναι ρεαλιστικές, προτάσεις που θα μας επιτρέψουν να πάμε μπροστά" τόνισε ο Μισέλ Σαπέν.

"Θα είναι δύσκολο να βρούμε μια απάντηση σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση. Βρίσκεται στην ενίσχυση της ένωσης, της συνεργασίας και της ευρωζώνης. Το γεγονός ότι βλέπουμε προβλήματα δεν σημαίνει ότι θα υποκύψουμε σε αυτά. Η καλύτερη απάντηση σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση είναι να κάνουμε περισσότερη δουλειά σε πράγματα στα οποία έχουμε ήδη δουλέψει, ώστε να μπορέσουμε να πάμε μπροστά", πρόσθεσε σύμφωνα με το Reuters ο κ. Σαπέν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.