ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Κομισιόν... εξετάζει τις λεπτομέρειες των εξαγγελιών Τσίπρα

15:35 - 12 Δεκ 2016 | Οικονομία
Η Κομισιόν... εξετάζει τις λεπτομέρειες των εξαγγελιών Τσίπρα
Την επιστροφή των επικεφαλής των Θεσμών στην Αθήνα επιβεβαίωσε τη Δευτέρα η εκπρόσωπος της Κομισιόν, Ανίκα Μπράιτχαρτ, στη μεσημεριανή ενημέρωση των συντακτών στις Βρυξέλλες.

"Αύριο θα ξεκινήσει η δουλειά προς την ολοκλήρωση μιας συμφωνίας σε τεχνικό επίπεδο (staff level agreement), ως μέρος της δεύτερης αξιολόγησης του προγράμματος", ανέφερε χαρακτηριστικά η Ανίκα Μπράιτχαρτ.

 

Όσον αφορά τα χρονοδιαγράμματα, η εκπρόσωπος του Π. Μοσκοβισί ανέφερε, ότι ανάλογα με την πρόοδο που θα σημειωθεί και ειδικότερα όσον αφορά τη συμφωνία για τον προϋπολογισμό του 2017, η Επιτροπή είναι βέβαιη ότι όλοι οι εταίροι θα δεσμευθούν εποικοδομητικά προκειμένου να ολοκληρωθεί η δουλειά το συντομότερο δυνατό.

 

Ερωτηθείσα, τέλος, αν δυσκολεύει τις διαπραγματεύσεις η ανακοίνωση του Έλληνα πρωθυπουργού για τη 13η σύνταξη στους χαμηλοσυνταξιούχους, η Ανίκα Μπράιτχαρτ επανέλαβε ότι η Επιτροπή θα εξετάσει διεξοδικά τις λεπτομέρειες των ανακοινώσεων και θα συζητήσει με τους υπόλοιπους θεσμούς πώς θα προχωρήσουν από δω και πέρα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.