ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΒΕΑ: Ενημέρωση για επιχειρηματικές ευκαιρίες στη Λατινική Αμερική

15:57 - 12 Δεκ 2016 | Οικονομία
ΕΒΕΑ: Ενημέρωση για επιχειρηματικές ευκαιρίες στη Λατινική Αμερική
Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με τον οργανισμό ELANBiz (ELANBiz.org) θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 10.30, στο ΕΒΕΑ (5ος όροφος, Ακαδημίας 7), ενημερωτική εκδήλωση (Business Seminar), με θέμα: «Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στις χώρες της Λατινικής Αμερικής».

Σκοπός του ανωτέρω Οργανισμού (ELANBiz.org) είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται για τις εξαγωγές και τις επενδύσεις στην λατινοαμερικάνικη αγορά, ειδικότερα στις εξής χώρες: Αργεντινή, Βραζιλία, Χιλή, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Μεξικό και Περού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν οι επιχειρηματικές ευκαιρίες των ελληνικών επιχειρήσεων στην λατινοαμερικανική αγορά, καθώς επίσης και η επιχειρηματική δεοντολογία των επιχειρήσεων στις χώρες αυτές.

Στη συνέχεια οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να έχουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον εκπρόσωπο του Οργανισμού.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν συμπληρωμένο το Δελτίο Συμμετοχής στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, Αθήνα, έως την Δευτέρα 12/12/2016 στο email: [email protected]

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 210 3382342, 210 3382466.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.