ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Τεμαχισμό» της αξιολόγησης σχεδιάζει η Κομισιόν;

14:55 - 06 Φεβ 2017 | Οικονομία
«Τεμαχισμό» της αξιολόγησης σχεδιάζει η Κομισιόν;
Σε σενάριο «τεμαχισμού» της αξιολόγησης έκανε αναφορά κυβερνητικός αξιωματούχος, εξηγώντας πως στην περίπτωση αυτή η Κομισιόν εξετάζει να δοθεί η χρηματοδότηση και τα μέτρα να έρθουν σε δεύτερη φάση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το σενάριο αυτό επί της ουσίας αποσκοπεί στο να κυλήσουν οι οριστικές αποφάσεις για μετά τις γερμανικές εκλογές.

 

Δηλαδή, εξήγησε ο ίδιος, θέλουν να κλείσει η μισή αξιολόγηση τώρα, επειδή δεν μπορούν να διαχειριστούν πολιτικά την εφ όλης της ύλης λύση ώστε να μπορεί και το Ταμείο να πει «πάσο» και να μείνει τεχνικός σύμβουλος, όπως έγινε και την προηγούμενη φορά.

 

Το κρίσιμο για την κυβέρνηση, τόνισε η ίδια πηγή, είναι να μη χαθεί το 2017 χρηματοδοτικά.

 

Σε ό,τι αφορά την έκθεση του ΔΝΤ, ο κυβερνητικός αξιωματούχος σχολίασε πως, το θετικό είναι οτι έχει πολιτικοποιηθεί η συζήτηση και η έκθεση του

Δ.Ν.Τ θα την πολιτικοποιήσει ακόμη περισσότερο.

 

Και τούτο, σύμφωνα με την εκτίμησή του, γιατί θα αποτυπωθεί κ με υπογραφή οτι υπάρχει τεράστια απόσταση μεταξύ των θεσμών «άρα ο καθένας απο αυτούς που κάθεται στο τραπέζι θα πρέπει να μας πει ποια είναι τα νούμερα στη βάση των οποίων συζητούμε. Που είναι αυτή τη στιγμή η οικονομία τι στόχους θα πιάσει;».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.