ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Replay» του δράματος του 2015 βλέπει το Bloomberg

09:36 - 20 Μαρ 2017 | Οικονομία
«Replay» του δράματος του 2015 βλέπει το Bloomberg
"Η Ελλάδα πλησιάζει κοντά στην επανάληψη του καλοκαιριού του 2015 που έφερε το πιο υπερχρεωμένο κράτος της Ευρώπης στο όριο της οικονομικής κατάρρευσης" σημειώνει το Bloomberg, με αφορμή τη νέα συνεδρίαση του Eurogroup, όπου και πάλι δεν προβλέπεται να υπάρξει κάποια οριστική και επί της ουσίας συμφωνία για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και το "ξεκλείδωμα" νέων κονδυλίων του πακέτου διάσωσης.

Σύμφωνα με το Bloomberg οι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών θα επαναλάβουν στη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup ότι η κυβέρνηση Τσίπρα ακόμα δεν έχει συμβιβαστεί με τους όρους των δανείων που κράτησαν τη χώρα στην επιφάνεια από το 2010.

Παράλληλα στο τηλεγράφημα υπενθυμίζεται η δήλωση Ευρωπαίου αξιωματούχου ότι ακόμα και η συμφωνία μέσα στον Απρίλιο αρχίζει να μοιάζει με μακρινή πιθανότητα.

Το Bloomberg επισημαίνει τις διαφορές ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους δανειστές για την ενέργεια και τις συντάξεις σημειώνοντας ότι αξιωματούχος του ελληνικού ΥΠΟΙΚ την Παρασκευή με ηλεκτρονικό του μήνυμα σε δημοσιογράφους έλεγε ότι το θέμα των εργασιακών δεν μπορεί να λυθεί στις συζητήσεις με τους τεχνοκράτες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.