ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΧΣ:Νέος CEO ο Martin Czurda με ετήσιες απολαβές 270 χιλ.ευρώ

15:34 - 18 Μαϊ 2017 | Οικονομία
ΤΧΣ:Νέος CEO ο Martin Czurda με ετήσιες απολαβές 270 χιλ.ευρώ
Νέο διευθύνοντα σύμβουλο έχει από σήμερα και τυπικά το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας καθώς δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, με την οποία διορίζεται CEO του ταμείου ο Αυστριακός Martin Czurda με τριετή θητεία και ετήσιες απολαβές ύψους 270 χιλ. ευρώ.

Ο Martin Czurda έχει διατελέσει πρόεδρος της αυστριακής Anadi Bank. Παράλληλα, διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της Amsterdam Trade Bank N.V.

 

Υπήρξε διευθυντής της διεύθυνσης διεθνών αγορών της Raiffeisen Zentralbank AG Wien της Αυστρίας, ενώ ήταν διευθυντής της SREI Infrastructure Finance Limited.

 

Επιπλέον, εργάστηκε ως μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου στην Pfandbriefbank (Österreich) AG και διετέλεσε μέλος του εποπτικού συμβουλίου της Hypo-Wohnbaubank AG.

 

Επιπλέον, ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Adria Bank AG.

 

Αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Βιέννης το 1983, ενώ ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στα οικονομικά το 1988.

 

Η εκλογή του Μ. Czurda κλείνει ένα διοικητικό κενό στην ηγεσία του ΤΧΣ, το οποίο έμενε ακάλυπτο, παρά τους συνεχείς διαγωνισμούς, από τον Ιούλιο του 2016.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:00 - 18 Μαϊ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.