ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάνελ Μοσκοβισί-Αχτσιόγλου για την "επόμενη ημέρα" στην ελληνική οικονομία

17:33 - 01 Φεβ 2018 | Οικονομία
Πάνελ Μοσκοβισί-Αχτσιόγλου για την "επόμενη ημέρα" στην ελληνική οικονομία
Tην «επόμενη ημέρα στην ελληνική οικονομία» θα συζητήσουν ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί και η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης του Economist, την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, στη Βουλιαγμένη.

Εκεί, το στέλεχος του βρετανικού ομίλου Daniel Franklin θα παρουσιάσει τις προβλέψεις του Economist για το νέο έτος και ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Ενρίκο Λέτα θα αναλύσει την «πορεία προς μια ισχυρότερη Ευρώπη».

Την επιχειρηματική προοπτική σε Ελλάδα και Ευρώπη θα αναλύσουν ο Οδυσσέας Αθανασίου, διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, ο Dominique Bolli, head of government advisory, Henley & Partners και ο Βασίλης Ραμπάτ, πρόεδρος Δ.Σ., διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής της Xerox Hellas.

Την εκδήλωση διοργανώνει η Hazlis & Rivas, στο πλαίσιο της ελληνικής έκδοσης «Ο Κόσμος το 2018» του Economist, όπου μεταξύ άλλων αρθρογραφούν οι Αλέξης Τσίπρας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Αναστασιάδης. Με αναλύσεις για μια σειρά θεμάτων συμβάλλουν επίσης ο Σταύρος Μαλάς, ο Άγγελος Συρίγος και ο Θεοφάνης Τάσης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.