ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σταϊκούρας: Το πιο επώδυνο νομοσχέδιο από την πιο μνημονιακή κυβέρνηση

15:48 - 11 Ιουν 2018 | Οικονομία
Σταϊκούρας: Το πιο επώδυνο νομοσχέδιο από την πιο μνημονιακή κυβέρνηση
Ο Χρήστος Σταϊκούρας, εισηγητής της ΝΔ, στη συζήτηση στη Βουλή για το Πολυνομοσχέδιο, έκανε λόγο στην τοποθέτησή του για "ένα ακόμα αριστερό πολυνομοσχέδιο για την ολοκλήρωση της 4ης αξιολόγησης και του τρίτου αχρείαστου μνημονίου, που φέρει αποκλειστικά τη σφραγίδα Τσίπρα - Καμμένου".

«Η δήθεν καθαρή έξοδος δεν είναι εφικτή. Οι μνημονιακές πολιτικές συνεχίζονται με νέα μέτρα λιτότητας μετά το καλοκαίρι. Η κυβέρνηση των φόρων, των κατασχέσεων και των περικοπών αδυνατεί να ενισχύσει την πραγματική οικονομία. Η ΝΔ για αυτούς τους λόγους και με αίσθηση ευθύνης θα καταψηφίσει επί της αρχής του το πολυνομοσχέδιο» υπογράμμισε ο κ. Σταϊκούρας και έκανε λόγο για «το πιο επώδυνο νομοσχέδιο από την πιο μνημονιακή κυβέρνηση του τόπου που χτυπά κυρίως τις πιο αδύναμες κοινωνικά ομάδες και αφήνει τη χώρα εκτεθειμένη με πιθανές βαριές ήττες».

«Σε αυτό το περιβάλλον η κυβέρνηση γράφει τον επίλογό της στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου της περί υποκριτικής» σημείωσε κάνοντας για «αυταπάτες και νέα κυβερνητικά ψέματα».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.