ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εφετείο Μονάχου: Δρομολογεί εκ νέου έκδοση του Χριστοφοράκου για C4I

10:14 - 08 Σεπ 2009 | Πολιτική
Θετικό το εφετείο του Μονάχου επί του δεύτερου ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης του πρώην διευθυντή της Siemens Hellas Μιχάλη Χριστοφοράκου, το οποίο αφορά στην υπόθεση του C4I. Η Γενική Εισαγγελία του Μονάχου ξεκινά τώρα εκ νέου προετοιμασίες για την έκδοση του 56χρονου πρώην ισχυρού άνδρα της Siemens Ελλάς.

Παραμένουν εντούτοις οι επιφυλάξεις από όλους τους εμπλεκόμενους για μια νέα απόφασης του Συνταγματικού Δικαστηρίου, καθώς οι συνήγοροί του Χριστοφοράκου προανήγγειλαν και νέα προσφυγή.

Το ΠΑΣΟΚ σχολίασε τις εξελίξεις με την εξής ανακοίνωση: «Όσο κι αν προσπαθεί η κυβέρνηση, όσες ανακοινώσεις κι αν βγάζει, δεν πείθει. Ο ελληνικός λαός έχει αντιληφθεί ότι, είναι αυτή η ίδια, που συσκότισε την υπόθεση της Siemens της περιόδου 2004-2007, και η ίδια που επιμελήθηκε εξωθεσμικά και πέτυχε την παραμονή του κυρίου Χριστοφοράκου στην Γερμανία. Το μακρύ χέρι της Ρηγίλλης έδρασε για άλλη μια φορά σε βάρος της Δικαιοσύνης». 

«Και όμως έγινε και αυτό. Τώρα το ΠΑΣΟΚ σχολιάζει αποφάσεις και της Γερμανικής Δικαιοσύνης. Ας ασχοληθεί με το 'μακρύ χέρι' του κ. Τσουκάτου και ας αφήσει επιτέλους ήσυχη την Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της» ήταν η απάντηση από τη ΝΔ. 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.