ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ΝΔ και η λίστα των...κομμένων βουλευτών!

13:48 - 08 Σεπ 2009 | Πολιτική
Μεγάλη αναμένεται η λίστα των «κομμένων» από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας βουλευτών, σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς η νέα Κοινοβουλετική Ομάδα πρέπει να είναι «αμέμπτου ηθικής» και να αποτελείται από πολιτικούς με «καθαρό» παρελθόν.

Στο πλαίσιο αυτό, και με δεδομένη τη δυσαρέσκεια του πρωθυπουργού στο πρόσωπό του, εκτός λίστας πρέπει να θεωρείται ο πρώην υπουργός Αιγαίου, Αριστοτέλης Παυλίδης, αλλά και οι λεγόμενοι «Βατοπεδινοί» βουλευτές- όσοι δηλαδή ενεπλάκησαν άμεσα στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου, όπως ο κ. Πέτρος Δούκας.

Αβέβαιη κρίνεται η τύχη των λοιπών «Βατοπεδινών»  όπως οι κ.κ. Μπασιάκος, και Κοντός, η συμμετοχή των οποίων δεν φαίνεται να έχει κριθεί ακόμη και μάλλον θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή. Ακριβά φαίνεται ότι θα στοιχήσει και στον κ. Μαγγίνα το «αναψυκτήριο» που διατηρούσε στο Κορωπί και η «μαύρη» εργασία των Ινδών υπαλλήλων του. Στους υποψηφίους της λίστας φιγουράρει σε περίοπτη θέση και ο κ. Βύρων Πολύδωρας, ο οποίος έχει πολλάκις αναφερθεί με ειρωνικά σχόλια κατά δικαίων και αδίκων, ενοχλώντας το περιβάλλον του πρωθυπουργού.

Υποψήφιος για "αποστράτευση" είναι τελος- σύμφωνα με πληροφορίες- και ο πρώην «λοχαγός» Τσιτουρίδης, που αμάρτησε σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές, εξαπολύοντας μύδρους εναντίον του Γ. Σουφλιά.

Μ.Ρ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.