ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αντί 1,1 εκατ. ευρώ πουλήθηκε ο "Ελεύθερος Τύπος"

12:41 - 10 Σεπ 2009 | Πολιτική
Σε συμφωνία πώλησης του τίτλου του «Ελεύθερου Τύπου» στους ανθρώπους του Τύπου Δ.Μπενέκο και Α.Σκαναβή έναντι του ποσού των 1.095.000 ευρώ κατέληξε, σύμφωνα με πληροφορίες, το ζεύγος Θόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου, τρεις μήνες μετά την αναστολή έκδοσης της εφημερίδας.

Όπως αναφέρει «Το Βήμα», στη συγκεκριμένη συμφωνία περιλαμβάνονται ο «Ελεύθερος Τύπος», ο «Τύπος της Κυριακής», τα ένθετα και το portal της εφημερίδας.

Σύμφωνα με πληρωμένη καταχώρηση που δημοσιεύεται την Πέμπτη στον τύπο, πρόθεση τους ζεύγους Αγγελοπούλου είναι να δώσει τα χρήματα από την εξαγορά στους εργαζομένους, όπως είχε δεσμευτεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του "R", εάν εφαρμοστεί η δέσμευση του ζεύγους ο κάθε εργαζόμενος θα λάβει πέρι τα 3000 ευρώ ως επιπλέον αποζημίωση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι νέοι εκδότες σκοπεύουν να προσλάβουν περί τους 50 παλαιούς εργαζόμενους σε πρώτη φάση με κριτήριο το αν  έχουν άλλη δουλειά, στα ζευγάρια που εργαζόνταν στην εφημερίδα και σε όσους έχουν μεγάλα οικογενειακά βάρη. Η επανέκδοση της εφημερίδας φέρεται να ξεκινά- το νωρίτερο- στα μέσα Οκτωβρίου, χωρίς να αποκλείται καθυστέρηση.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.