ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΔ: Έτοιμοι για παν ενδεχόμενο οι δελφίνοι

12:38 - 24 Σεπ 2009 | Πολιτική
Ετοιμοι για κάθε ενδεχόμενο φαίνεται να είναι οι δελφίνοι στη Νέα Δημοκρατία, σε περίπτωση που το ποσοστό με το οποίο θα χάσει η ΝΔ τις εκλογές είναι μεγάλο. Παρά τις διαβεβαιώσεις Καραμανλή ότι θα παραμείνει στην κεφαλή του κόμματος και ότι 'είναι πολύ νέος για να αποσυρθεί' βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος έχουν ήδη αρχίσει να βολιδοσκοπούνται από κορυφαία στελέχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ντ.Μπακογιάννη, ο Δ.Αβραμόπουλος και ο Αντ.Σαμαράς, που προβάλλουν ως δελφίνοι έχουν ήδη αρχίσει να κινητοποιούνται. Συγκεκριμένα, η υπουργός Εξωτερικών θα έχει σήμερα, Πέμπτη, το δικό της τηλεοπτικό «ντιμπέιτ» με τον Ευ.Βενιζέλο, ενώ το επιτελείο της προετοιμάζει πυρετωδώς την κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή της για την Τετάρτη.

Ο υπουργός Υγείας Δ.Αβραμόπουλος περιοδεύει στην περιφέρεια και μετά την Καλαμάτα θα μιλήσει την Παρασκευή στην Καρδίτσα, το Σάββατο στη Λήμνο και την Κυριακή στην Κέρκυρα, έχοντας παράλληλα επαφές με τον κομματικό μηχανισμό.

Ο υπουργός Πολιτισμού Αντ.Σαμαράς έχει επαφές με στελέχη του κομματικού μηχανισμού και με βουλευτές, αποφεύγοντας όμως τις δημόσιες εμφανίσεις κατά την προεκλογική περίοδο.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.