ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φωτιά και λάβρα Μ. Λιάπης και Σ. Τσιτουρίδης:

12:38 - 05 Οκτ 2009 | Πολιτική
Για «εξευτελιστική» ήττα έκανε λόγο ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Λιάπης, στρέφοντας ευθέως τα πυρά του κατά όσων εισηγήθηκαν στον πρωθυπουργό πρόωρες εκλογές. Για προσωπικές στρατηγικές που οδήγησαν στην ήττα έκανε λόγο και ο Σ. Τσιτουρίδης.


Μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από το Κοινοβούλιο, ο κ. Λιάπης τόνισε ότι είχε χαρακτηρίσει «σενάριο αυτοκτονίας» την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, σημειώνοντας ότι η ΝΔ αγνόησε την εντολή του λαού να κυβερνήσει για 4 χρόνια και ο λαός την τιμώρησε

Αναρωτήθηκε μάλιστα αν τα στελέχη που εισηγήθηκαν στον πρωθυπουργό την πρόωρη προσφυγή προτίθενται να παραιτηθούν. Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το ποιους εννοεί όταν αναφέρεται στα στελέχη που εισηγήθηκαν πρόωρες εκλογές, ο κ. Λιάπης έκανε λόγο για τους «Ηρακλειδείς του στέμματος».

Σκληρή γλώσσα κατά όσων «προέταξαν προσωπικές στρατηγικές και όχι το καλό της παράταξης» χρησιμοποίησε ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Κιλκίς Σάββας Τσιτουρίδης, έξω από το κτίριο της Βουλής. Συμπλήρωσε μάλιστα πως πρέπει «να δούμε ποιοι φταίνε για την ήττα».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.