ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο συντονισμός της κυβέρνησης στο επίκεντρο σύσκεψης στο Μαξίμου

11:55 - 19 Ιαν 2010 | Πολιτική
Θέματα συντονισμού μεταξύ κυβέρνησης και κόμματος, καθώς και πολιτικού προγραμματισμού των επόμενων κινήσεων εξετάζονται στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μαξίμου την Τρίτη. Στο άτυπο συντονιστικό όργανο, στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι θεσμικοί εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ (κόμμα, Βουλή, κυβέρνηση, γραφείο πρωθυπουργού), η συζήτηση θα διεξαχθεί με ανοιχτή ατζέντα και στόχο την αποτίμηση όλου του φάσματος των δραστηριοτήτων και τη βελτίωση του συντονισμού εν όψει όλων των κρίσιμων αποφάσεων.
Στη συνεδρίαση υπό τον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου αναμένεται να συμμετάσχουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος, ο υπουργός Επικρατείας Χ.Παμπούκης, ο Χρ.Παπουτσής με τη διπλή ιδιότητα του γραμματέα της ΚΟ και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, ο έτερος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Π.Ευθυμίου, ο διευθυντής του γραφείου του κ. Παπανδρέου Ν.Αθανασάκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Πεταλωτής, η διευθύντρια της ΚΟ Ρ.Βάρτζελη, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γ.Ελενόπουλος, ο γραμματέας του κόμματος Σ.Ξυνίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, με την ενεργοποίηση των οργάνων, τα οποία προς το παρόν παραμένουν αδρανή, και με παρεμβάσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλου η κυβέρνηση θα επιχειρήσει το προσεχές διάστημα να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των αποκλίσεων στις τοποθετήσεις μεταξύ υπουργών και να προωθήσει την εφαρμογή του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.