ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ν.Δ: Δεν θέλουμε να γυρίσει πίσω η Μπακογιάννη

09:45 - 05 Ιουλ 2010 | Πολιτική
Διαψεύδει η Νέα Δημοκρατία ότι απηύθυνε κάλεσμα επιστροφής στο κόμμα στην πρώην υπουργό Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία διεγράφη πρόσφατα, λόγω της θετικής ψήφου της στη Βουλή για το Μνημόνιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εφημερίδα «Ελευθερία», της Λάρισας, στην οποία καλούσε την κυρία Μπακογιάννη να αντιληφθεί, «όπως και άλλοι» πριν από εκείνην, ότι ο δρόμος που τραβά είναι αδιέξοδος. Η δήλωση αυτή ερμηνεύθηκε ως κάλεσμα επιστροφής, αφού «οι άλλοι πριν από αυτήν» επανεντάχθηκαν τελικά στη Νέα Δημοκρατία. Κύκλοι της κυρίας Μπακογιάννη είχαν σπεύσει να αρνηθούν την έμμεση αυτή πρόσκληση, την οποία απέδωσαν στα αρνητικά για τη Νέα Δημοκρατία μηνύματα των δημοσκοπήσεων. Στη συνέχεια ο κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σε συνέντευξη μου στην εφημερίδα "Ελευθερία" της Λάρισας, ερωτηθείς για το δρόμο που ακολουθεί η κυρία Μπακογιάννη, απήντησα ότι αυτός είναι αδιέξοδος. Κάποιοι εξέλαβαν τη διαπίστωση αυτή ως πρόσκληση επανόδου στη Νέα Δημοκρατία. Κάθε περαιτέρω σχόλιο περιττεύει».

Σημειώνεται ότι η κυρία Μπακογιάννη έχει αφήσει επανειλημμένως να εννοηθεί ότι θα προχωρήσει στο σχηματισμό νέου κόμματος, πιθανότατα μετά τις προσεχείς τοπικές και περιφερειακές εκλογές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.