ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρ. Πρωτόπαπας: "Για να συνεννοούνται οι υπουργοί... υπάρχουν και τα τηλέφωνα!"

16:38 - 22 Φεβ 2011 | Πολιτική
Την τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των υπουργών ως λύση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων συντονισμού της κυβερνητικής δράσης, προτείνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ. Χρ. Πρωτόπαπας

"Μπορούν οι υπουργοί να συνεννοούνται και να συντονίζονται μεταξύ τους τηλεφωνώντας ο ένας με τον άλλον", υπογραμμίζει ο κ. Χρ. Πρωτόπαπας, μιλώντας στο «ΒΗΜΑonline».

Σε ερώτηση εάν διαπιστώνει πρόβλημα συντονισμού στην κυβέρνηση ο κ. Πρωτόπαπας είπε: «Γιατί δεν συντονίζονται μεταξύ τους οι υπουργοί; Γιατί δεν μιλάνε μεταξύ τους; Είναι πρόβλημα αυτό; Δεν μπορώ να το καταλάβω» και τους κάλεσε προτού πάρουν μία απόφαση ή φέρουν κάποιο νομοσχέδιο στη Βουλή να τηλεφωνούν ο ένας στον άλλον και να συντονίζονται. Να κάνουν, δηλαδή από κοινού κινήσεις και μετά να παρουσιάζουν, αυτό που θέλουν να παρουσιάσουν στον Πρωθυπουργό, είπε.

Αύριο, στις 9.30 το πρωί, στο ΚΤΕ Οικονομικών αναμένεται να προσέλθει ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου για να ενημερώσει τους βουλευτές του ΠαΣοΚ για το φορολογικό νομοσχέδιο. Στη συνεδρίαση αυτή θα υπάρξουν και διευκρινίσεις από τον υπουργό Οικονομικών για το θέμα της εκποίησης (ή αξιοποίησης, όπως χαρακτηρίζεται) της δημόσιας περιουσίας, των 50 δισ. ευρώ.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:41 - 22 Φεβ 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.